Zheng Haixia

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Zheng Haixia
Nasyonalite Lachin Lachin
Wotè 203 cm
Pwa 115 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Sant
Hall nan t'ap nonmen non FIBA Hall nan rnome (2021)
Karyè
Ekip klib yo
1997-1998 LA Sparks 34
Nasyonal
1983-1998 Lachin Lachin
Palmarès
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Bwonz Los Angeles 1984
Ajan Barcelone 1992
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Bwonz Brezil 1983
Ajan Ostrali 1994
Jwèt Azyatik logo.svg Jwèt Azyatik
Seoul 1986
Ajan Beijing 1990
Bwonz Iwochima 1994
FISU Entènasyonal Inivèsite Sport Federation.svg Inivèsya
Buffalo 1993
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Zheng Haixia [1] (鄭海霞T ,郑海霞S , Zhèng Hǎixiá P ; Zhecheng , 7 Mas 1967 ) se yon ansyen jwè baskètbòl pwofesyonèl Chinwa WNBA .

Prim ak rekonesans

  • Pi bon nan pousantaj fiziyad WNBA ( 1997 )

Remak

  1. ^ Nan onomastik Chinwa ti non an vin anvan non an. "Zheng" se ti non.

Lyen ekstèn