Yogev Ohayon

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Yogev Ohayon
Yogev Ohayon Maccabi.JPG
Ohayon nan Maccabi Tel Aviv
Nasyonalite Izrayèl Izrayèl
Wotè 189 cm
Pwa 86 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Playmaker
Eskwadwon Hapoel Holon
Karyè
Ekip klib yo
2004-2008 Hap. Galil Elyon 95 (818)
2008-2009 Ironi Nahariya 22 (237)
2009-2011 H. Jerizalèm 45 (378)
2011-2017 Maccabi Tel Aviv 157 (1.163)
2017-2019 H. Jerizalèm 48 (271)
2019- Hapoel Holon
Nasyonal
2003 Izrayèl Izrayèl U-16
2004-2005 Izrayèl Izrayèl U-18
2006-2007 Izrayèl Izrayèl U-20
2011- Izrayèl Izrayèl
→ Senbòl la endike yon transfè prè.
Estatistik mete ajou nan 30 jen 2020

Yogev Ohayon, nan lang ebre : יוגב אוחיון ? ( Safad , 24 avril 1987 ), se yon jwè baskèt Izraelyen .

Palmarès

Eskwadwon

Maccabi Tel Aviv: 2011-12 , 2013-14
Maccabi Tel Aviv: 2011-12 , 2012-13 , 2013-14 , 2014-15 , 2015-16 , 2016-17
Hapoel lavil Jerizalèm: 2018-19
Hapoel lavil Jerizalèm: 2009
Maccabi Tel Aviv: 2011 , 2012 , 2013 , 2015
Maccabi Tel Aviv: 2011-12
Maccabi Tel Aviv: 2013-14
Hapoel Holon: 2020-21

Endividyèl

Maccabi Tel Aviv: 2011-12

Lòt pwojè

Lyen ekstèn