Vladimir Kondrasin

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Vladimir Kondrasin
Nasyonalite Inyon Sovyetik Inyon Sovyetik
Larisi Larisi
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Antrenè
Revokasyon karyè 1995
Hall nan t'ap nonmen non FIBA Hall nan rnome (2007)
Karyè
Antrenè karyè
1967-1991 Sptk. Leningrad
1991-1995 Sptk. Saint Petersburg
1970-1976 Inyon Sovyetik Inyon Sovyetik
Palmarès
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Minik 1972
Bwonz Monreyal 1976
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Pòtoriko 1974
Wikiprojè Ewòp (ti) .svg Ewopeyen yo
Almay Lwès 1971
Bwonz Espay 1973
Ajan Yougoslavi 1975
FISU Entènasyonal Inivèsite Sport Federation.svg Inivèsya
Turin 1970
Ajan Moskou 1973
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Vladimir Petrovič Kondrašin , an Ris : Владимир Петрович Кондрашин ? ( Leningrad , 14 janvye 1929 - Saint Petersburg , 23 desanm 1999 ), se te yon antrenè baskèt sovyetik .

Li se tou li te ye nan transliterasyon Vladimir Kondrashin la . Kòm yon jwè ak antrenè klib li te jwe nan Spartak Leningrad la. Kòm yon antrenè nan ekip baskètbòl nasyonal Inyon Sovyetik la, li te genyen meday an lò nan olenpik yo Minik 1972 nan yon final pi popilè kont Etazini yo nan Amerik la .

Palmarès

Spartak Leningrad: 1974-1975
Spartak Leningrad: 1972-1973 , 1974-1975

Lyen ekstèn

Otorite kontwòl VIAF ( EN ) 127144648498674613472