Velibor Radović

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Velibor Radović
Велибор Радовић
Nasyonalite Yougoslavi Yougoslavi
Yougoslavi Yougoslavi
Sèbi ak Montenegwo Sèbi ak Montenegwo
Montenegwo Montenegwo
Izrayèl Izrayèl
Wotè 202 cm
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Antrenè (ansyen elye )
Revokasyon karyè 2010 - jwè
Karyè
Jèn
Fann
Ekip klib yo
1989-1992 Fann
1993-1994 Ironi Nahariya
1994-1995 Maccabi K. Motzkin
1995-1996 Wouj Star
1996-1999 Maccabi Tel Aviv
1999-2000 Maccabi Ra'anana
2000-2001 Maccabi Tel Aviv
2001-2002 Maccabi Ra'anana
2002-2003 Wouj Star
2003-2004 Nancy 8
2004-2005 Keravnos
2005-2006 Hapoel Tel Aviv
2006-2007 Slávia TU Košice
2007-2010 Alba Fehérvár
Antrenè karyè
2010-2011 Wouj Star (vis)
2012-2013 Zielona Góra (vis)
2013-2017 Wouj Star (vis)
2018-2019 Bayern Monako (vis)
2021 Shanxi Loongs (vis)
→ Senbòl la endike yon transfè prè.
Estatistik mete ajou nan 30 jen 2017

Velibor Radović , an Sèb : Велибор Радовић ? ( Titograd , 16 Mas 1972 ), se yon Montenegwo natiralize Izraelyen ansyen jwè baskètbòl ak antrenè , jouk 1991 Yougoslavyen .

Palmarès

Jwè

Pataje: 1989-1990 , 1990-1991
Maccabi Tel Aviv: 1996-1997 , 1997-1998 , 1998-1999 , 2000-2001
Slávia TU Košice: 2006-2007
Pataje: 1990, 1991
Pataje: 1992
Maccabi Tel Aviv: 1997-1998 , 1998-1999 , 2000-2001
Pataje: 1989-1990 , 1990-1991
Maccabi Tel Aviv: 2000-2001

Lyen ekstèn