Valdis Valters

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Valdis Valters
Nasyonalite Inyon Sovyetik Inyon Sovyetik
Letoni Letoni
Wotè 195 cm
Pwa 88 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Playmaker
Antrenè
Revokasyon karyè 2000 - jwè
2010 - antrenè
Hall nan t'ap nonmen non FIBA Hall nan rnome (2017)
Karyè
Ekip klib yo
1976-1989 VEF Riga
1993-2000 Brocēni
Nasyonal
1981-1987 Inyon Sovyetik Inyon Sovyetik
1992 Letoni Letoni
Antrenè karyè
1996-2000 Brocēni
2001-2003 Skonto Riga
2006-2007 MANDE Riga (Jedi)
2008-2010 VEF Riga
Palmarès
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Kolonbi 1982
Ajan Espay 1986
Wikiprojè Ewòp (ti) .svg Ewopeyen yo
Tchekoslovaki 1981
Bwonz Lafrans 1983
Almay 1985
Ajan Grès 1987
FISU Entènasyonal Inivèsite Sport Federation.svg Inivèsya
Ajan Bucarest 1981
Kobe 1985
→ Senbòl la endike yon transfè prè.
Estatistik mete ajou nan 30 jen 2010

Valdis Valters ( riga , 4 out 1957 ) se yon ansyen jwè baskèt Latvian ak antrenè baskètbòl , jouk 1991 Sovyetik .

Karyè

Tou de pitit li yo, Kristaps ak Sandis , te swiv tras papa yo.

Lyen ekstèn

Predesesè MVP nan chanpyona yo baskètbòl Ewopeyen an Siksesè
Miki Berkovich 1981 Juan Antonio Corbalán
Otorite kontwòl VIAF (EN) 305 130 669 · ISNI (EN) 0000 0004 1727 3785