Teemu Rannikko

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Teemu Rannikko
EuroBasket 2017 Grès vs Fenlann 70.jpg
Teemu Rannikko ak chemiz Fenlann lan
Nasyonalite Fenlann Fenlann
Wotè 189 cm
Pwa 85 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Playmaker
Revokasyon karyè 24 avril 2021
Karyè
Jèn
Turun NMKY
Ekip klib yo
1996-2000 Turun NMKY 115 (1.467)
2000-2002 Treviso 0 (0)
2000-2002 Reggiana 46 (468)
2002-2003 Rose jaden 26 (286)
2003-2005 VL Pesaro 43 (143)
2005-2007 Inyon Olimpija 43 (663)
2007-2009 Khimki 19
2009-2010 Granada 32 (152)
2010-2012 Varese 54 (419)
2012-2013 Inyon Olimpija 25 (175)
2013-2017 Joensuun Kataja 123 (1.716)
2017-2021 Vilpas vikin 127 (1.226)
Nasyonal
Fenlann Fenlann U-16 2 (27)
Fenlann Fenlann U-18 19 (286)
Fenlann Fenlann U-22 5 (12)
Fenlann Finland U-20 11 (212)
Fenlann Fenlann U-22 12 (24)
1997-2017 Fenlann Fenlann 149 (1,405)
→ Senbòl la endike yon transfè prè.
Estatistik mete ajou nan 30 jen 2020

Teemu Sakari Rannikko ( Turku , 9 septanm 1980 ) se yon ansyen jwè baskètbòl Finnish .

Karyè

Leve nan ekip jèn yo nan Pillosetin Fenlann, nan tan lontan an li te jwe ak ekip Italyen, tankou Pallacanestro Reggiana , Roseto Basket ak Scavolini Pesaro . An 2005 li te viktim nan yon aksidan ligaman krwaze nan jenou an.

Soti nan 2005 rive 2007 li te sou lis la nan Olimpia Ljubljana , ekip la Sloveni ak ki li konpetisyon nan Euroleague Basketball la .

Soti nan 2007 jouk 2009 li te ale nan jwe nan Larisi ak Khimki, genyen yon tas nasyonal an 2008.

Nan sezon 2009-10 la li te jwe an Espay pou Club Baloncesto Granada . Sou 21 jiyè 2010 transfè li nan Varese Basketball te ofisyèl. Sou 22 jen 2011, Varese Basketball anonse renouvèlman li yo pou yon lòt ane, ak opsyon pou dezyèm lan [1] , yo te rele tou kòmandan ekip la.

Palmarès

Eskwadwon

Turun NMKY: 1999-2000
Joensuun Kataja :: 2014-2015 , 2016-2017
Vilpas vikin :: 2020-2021
Turun NMKY: 1999
Vilpas Vikings :: 2019
Inyon Olimpija: 2006
Inyon Olimpija: 2006
Khimki: 2007-2008

Endividyèl

Piiloset: 1998-1999 , 1999-2000
Joensuun Kataja: 2014-2015 , 2015-2016
  • Jwè Finnish pou Ane a
2003, 2006, 2007, 2009, 2010
2006
Joensuun Kataja: 2014-2015 , 2016-2017

Estatistik

Remak

Lòt pwojè

Lyen ekstèn