Tara VanDerveer

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Tara VanDerveer
Tara VanDerveer.JPG
Tara VanDerveer nan 2011
Nasyonalite Etazini Etazini
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Antrenè (ansyen gad )
Eskwadwon Kadinal Stanford
Revokasyon karyè 1975 - jwè
Hall nan t'ap nonmen non Naismith Hall nan rnome (2011)
Sal baskètbòl fanm nan rnome (2002)
FIBA Hall nan rnome (2020)
Karyè
Jèn
1971-1972 Albany Great Danes
1972-1975 Indiana Hoosiers
Antrenè karyè
1978-1980 Idaho Vandals 42-14
1980-1985 Ohio St Buckeyes 110-37
1985- Kadinal Stanford 942-202
1991-1996 Etazini Etazini
Palmarès
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Atlanta 1996
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Bwonz Ostrali 1994
Transparent.png Chanpyona Ameriken an
Brezil 1993
FISU Entènasyonal Inivèsite Sport Federation.svg Inivèsya
Sheffield 1991
Logo fiksyon pou Goodwill Games.svg Jwèt bòn volonte
Saint Petersburg 1994
→ Senbòl la endike yon transfè prè.
Estatistik mete ajou 30 septanm 2020

Tara Ann Vanderveer ( Boston , 26 jen 1953 ) se yon ansyen jwè baskètbòl ak antrenè baskètbòl ameriken .

Li te yon manm nan Naismith Memorial Basketball Hall nan rnome depi 2011 ak Fanm Basketball Hall nan rnome depi 2002. Li te de fwa te genyen Naismith College Antrenè pou prim lan Ane (1990 ak 2011).

Nan 2011 li te genyen Associated Press College Basketball Antrenè pou Ane a ak nan 2014 John R. Prim an bwa .

Lòt pwojè

Lyen ekstèn

Otorite kontwòl VIAF (EN) 181149294250980521244 · ISNI (EN) 0000 0000 3525 0393 · LCCN (EN) n97029825 · WorldCat Identities (EN) lccn-n97029825