Sergej Tarakanov

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Sergej Tarakanov
Nasyonalite Inyon Sovyetik Inyon Sovyetik
Larisi Larisi
Wotè 203 cm
Pwa 96 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Gwo pou pi devan
Revokasyon karyè 1992
Hall nan t'ap nonmen non FIBA Hall nan rnome (2021)
Karyè
Ekip klib yo
1975-1979 Sptk. Leningrad
1979-1990 CSKA Moskou
1990-1991 BSG Ludwigsburg
1991-1992 Liege
Nasyonal
1979-1990 Inyon Sovyetik Inyon Sovyetik
Palmarès
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Bwonz Moskou 1980
Seoul 1988
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Kolonbi 1982
Ajan Espay 1986
Wikiprojè Ewòp (ti) .svg Ewopeyen yo
Itali 1979
Tchekoslovaki 1981
Bwonz Lafrans 1983
Almay Lwès 1985
Ajan Grès 1987
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Sergej Nikolaevič Tarakanov , an Ris : Сергей Николаевич Тараканов ? ( Lodejnoe Pole , 25 avril 1958 ), se yon ansyen jwè baskèt sovyetik . Li jwenn 9 meday nan konpetisyon entènasyonal ak Inyon Sovyetik .

Palmarès

CSKA Moskou: 1979-1980 , 1980-1981 , 1981-1982 , 1982-1983 , 1983-1984 , 1987-1988

Lyen ekstèn