Sean Me

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Sean Me
JLB-OLB - 20150124 - 28.jpg
Me an aksyon ak chemiz Orléans Loiret la
Nasyonalite Etazini Etazini
Wotè 206 cm
Pwa 121 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Direktè Operasyon Basketball
(ansyen antrenè , ansyen gwo pi devan / sant )
Eskwadwon N. Carol. Pinga'w Tar
Revokasyon karyè 2015 - jwè
Karyè
Jèn
1998-2002 Lekòl Segondè Bloomington North
2002-2005 N. Carol. Pinga'w Tar
Ekip klib yo
2005-2009 Charlotte Bobcats 82 (698)
2009-2010 Sacramento Kings 37 (123)
2010-2011 Fenerbahçe Ülker 16 (89)
2011-2012 KK Zagrèb 17 (211)
2012 Sut. Montegranaro 8 (124)
2012-2013 Paris-Levallois 30
2014-2015 Rouen 8 (113)
2015 Orléans 16
Antrenè karyè
2015-2017 N. Carol. Pinga'w Tar (vis)
→ Senbòl la endike yon transfè prè.
Estatistik mete ajou 30 septanm 2020

Sean Gregory May ( Chicago , 4 avril 1984 ) se yon ansyen jwè baskètbòl , antrenè baskètbòl ak manadjè espò ameriken .

Papa l ', Scott Me , tou te jwe nan NBA a ak nan peyi Itali.

Karyè

Lekòl segondè

Me te grandi nan Bloomington , Indiana . Li te twa fwa nan seleksyon nan tout eta a nan Bloomington North High School, e li te yon koekipyèr nan Jared Jeffries , kounye a yon jwè NBA. Me te nominasyon pou tout-Ameriken jwèt 2002 McDonald la . Li te jwe nan jwèt 2002 McDonald a ansanm ak Raymond Felton ak Rashad McCants , ki moun ki ta pita genyen yon tit NCAA ak Me.

Kolèj

Me te chwazi ale nan Inivèsite North Carolina nan Chapel Hill e sa te vini tankou yon gwo sipriz pou pifò obsèvatè yo; an reyalite li te panse ke li ta rete nan vil li epi ale nan Indiana University Bloomington . Fanmi an, an reyalite, te gen gwo lyen ak IU a; papa l ' Scott te yon elye nan ekip la envenkan nan tounwa a 1976 NCAA e li te genyen "Naismith prim lan" pou jwè kolèj ki menm ane. Frè li, Jr Jr tou te jwe pou IU a ki te fè de jwèt pou tit NCAA an 2002.

Nan North Carolina, Me kite mak la kòm yon sant titilè pou pinga'w yo Tar soti nan 2003 a 2005. Kòm yon jinyò , li te rele MOP (Jwè ki pi eksepsyonèl) nan 2005 NCAA chanpyona a apre ki mennen North Carolina nan katriyèm tit nasyonal yo. Pinga'w Tar yo te defèt Inivèsite Ilinwa ak rezilta 75-70.

NBA

Nan mwa avril 2005, Me deklare ke li ta bay moute ane ansyen li nan UNC a antre nan bouyon an NBA . Li te 13yèm chwazi an jeneral pou Charlotte Bobcats, [1] vin youn nan kat jwè Kawolin di Nò yo dwe nonmen nan Draft NBA 2005 la . [1] Li te kòmanse karyè pwofesyonèl li avèk yo te rele MVP nan "lig ete a" nan Rocky Mountain Revue. Yon aksidan nan mwa desanm, sepandan, te fè premye ane li nan NBA a kout.

Menm nan sezon NBA 2006-07 la li te gwo malè tonbe sou pa blesi ki te lakòz l 'manke anpil jwèt. Sepandan, nan jwèt yo li te jwe li te montre gwo kapasite nòt ak enpak detant ekselan, tou ki fè nòt yon karyè-wo nan 32 pwen nan viktwa a kont Orlando majik la sou Desanm 14. [2] Li ranpli sezon an moyenne 11.9 pwen ak 6.7 rbondi pou chak jwèt, moyenne jis 23.9 minit.

Sou 21 jiyè, 2009, li te anboche pa Sacramento Kings yo .

Sou 9 Out 2010 li te siyen pou New Jersey Nets yo [3] , men li te koupe apre yon mwa akòz yon aksidan pye. [4]

Itali

14 fevriye 2012 li siyen yon kontra ak Sutor Montegranaro . [5] . Sou 1 avril li jwe Derby la nan Marche la kont Scavolini Pesaro epi li se desizif ak 17 pwen ak 12 rbondi nan viktwa a nan Sutor Montegranaro . Sou 15 avril 2012, pandan match la kont Dinamo Sassari, li kase pye l 'ki kenbe l' soti jouk nan fen sezon an. [6] .

Li fèmen sezon an 2011-2012 ak yon mwayèn de 15.5 pwen ak 6 detant pou chak match, kontribye nan delivre a nan Sutor Montegranaro .

Lafrans

Nan ete a nan 2012 li te siyen ak ekip la franse nan Paris Levallois . [7] .

Apre jwe, an Frans tou, ak Rouen ak Orléans , nan mwa Oktòb 2015 li deside pran retrèt li nan baskètbòl ak vin direktè a nouvo nan devlopman jwè nan North Carolina Tar Talon yo . [8]

Palmarès

Eskwadwon

Fenerbahçe Ülker: 2010-11
Fenerbahçe Ülker: 2010-11
Paris-Levallois: 2012-13
Paris-Levallois: 2013

Endividyèl

Paris-Levallois: 2012-13

Remak

  1. ^ Yon b Gazzetta dèlo Sport - Draft 2005, Bogut nimewo 1 , sou www.gazzetta.it. Retrieved 23 fevriye, 2019 (achiv soti nan orijinal la sou, 24 fevriye 2019) .
  2. ^ (EN) Atik sou NBA.com Depoze 7 novanm 2007 nan Achiv Entènèt la .
  3. ^ (EN) privye siyen ajan gratis pou pi devan Sean Me [ lyen kase ] , sou nba.com . Retriev, 10 out 2010 .
  4. ^ (EN) Nets Waive Sean May , nan Brooklyn Nets. Rekipere 23 fevriye 2019 .
  5. ^ Sean Me nan Sutor Montegranaro [ lyen kase ] , it.basketnet.net
  6. ^ Sean Me soti jouk nan fen sezon an [ lyen koupe ] , it.sutorbasket.it
  7. ^ Sean Me siy pou Paris Levallois Achiv yo , 21 jiyè 2012 nan Achiv Entènèt la ., It.sportando.net
  8. ^ Sean Me retrete epi retounen nan North Carolina Tar Talon sportando.com
  9. ^ (EN) TheACC.com
  10. ^ (EN) TheACC.com

Lòt pwojè

Lyen ekstèn