Rubén Magnano

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Rubén Magnano
Rubén Magnano.jpg
Nasyonalite Ajantin Ajantin
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Direktè teknik , Antrenè
Eskwadwon Irigwe Irigwe
Hall nan t'ap nonmen non FIBA Hall nan rnome (2020)
Karyè
Antrenè karyè
1990-1994 Atenas Cordoue
1992-2000 Ajantin Ajantin (vis)
1994-1996 Luz y Fuerza Posadas
1996-1999 Atenas Cordoue
2000-2001 Boca Juniors
2000-2004 Ajantin Ajantin U-21
2000-2004 Ajantin Ajantin
2004-2005 Ajantin Ajantin U-18
2004-2007 Varese 44-49
2007 Seville
2008-2010 Atenas Cordoue
2010-2016 Brezil Brezil
2017 Trotamundos
2018-2019 Irigwe Irigwe
2019-2020 Irigwe Irigwe DT
2020- Irigwe Irigwe
Palmarès
Ajantin Ajantin
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Atèn 2004
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Ajan Indianapolis 2002
Transparent.png Chanpyona Ameriken an
Ajantin 2001
Ajan Pòtoriko 2003
Transparent.png Chanpyona Sid Ameriken
Chili 2001
Ajan Irigwe 2003
Brezil Brezil
Transparent.png Chanpyona Ameriken an
Ajan Ajantin 2011
Drapo PASO.svg Jwèt Pan Ameriken
Toronto 2015
→ Senbòl la endike yon transfè prè.
Estatistik mete ajou nan 30 jen 2017

Rubén Pablo Magnano ( Villa María , 9 oktòb 1954 ) se yon antrenè baskèt Ajantin ak manadjè espò ak sitwayènte Italyen .

Karyè

Nan palmarès li gen anpil lòt trofe nan nivo jenn jan li te antrenè Ajantin ki poko gen 20 an ak ki poko gen 21 ekip nasyonal san li pa konte de chanpyona Ajantin yo te genyen ak Atenas .

Nan lane 2000 li te bay tit la nan pi bon antrenè Ajantin.

An 2004, li te dirije ekip Ajantin nasyonal la nan jwèt Olympic Atèn yo , ki mennen yo nan viktwa nan final la ak ekip nasyonal Italyen an . Nan menm ane a li bat ekip nasyonal ameriken an .

Nan peryòd twa ane 2004-2007 la, li te antrenè nan lig Italyen an, ki mennen baskètbòl Varese la .

Nan mwa janvye 2010, li te nonmen antrenè nan Brezil .

Palmarès

Klib

Atenas Cordoba: 1993, 1994
Atenas Cordoba: 1996
Atenas Cordoba: 1997, 1998
Atenas Cordoba: 1991-92, 1997-98, 1998-99, 2008-09
Club Luz y Fuerza de Posadas: 1994-95

Lòt pwojè

Lyen ekstèn