Richard Hendrix

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Richard Hendrix
Richard Hendrix Fenerbahçe Basketball Gason vs Galatasaray Basketball Gason TSL 20180304.jpg
Hendrix ak chemiz Galatasaray la
Nasyonalite Etazini Etazini
Nò Masedwan Nò Masedwan
Wotè 205 cm
Pwa 113 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Gwo pou pi devan
Eskwadwon Niigata Albirex BB
Karyè
Jèn
Atèn Lekòl Segondè
2005-2008 Alabama Crim. Mare
Ekip klib yo
2008 Bakersfield JAS 9 (125)
2008-2009 Dakota asistan 37 (542)
2009-2010 Granada 34 (447)
2010-2012 Maccabi Tel Aviv 47 (455)
2012-2013 Olimpia Milan 11 (63)
2013 Lokomotiv Kuban '
2013-2015 Lokomotiv Kuban ' 45 (463)
2015-2016 Wonm rezen chèch 17 (138)
2016 Maccabi Tel Aviv 9 (72)
2016-2017 Gran Canaria 29 (192)
2017-2018 Galatasaray 27 (281)
2018-2019 Le Mans 34 (285)
2019-2020 Osaka Evessa 23 (371)
2020- Niigata Albirex BB
Nasyonal
2014- Nò Masedwan Nò Masedwan
→ Senbòl la endike yon transfè prè.
Estatistik mete ajou nan 30 jen 2020

Venard Richard Hendrix ( Decatur , 15 Novanm 1986 ) se yon jwè baskètbòl pwofesyonèl US natiralize Masedwan .

Karyè

Chwazi nan Draft 2008 NBA pa Golden State Warriors yo ak chwa a 49th. Apre jwe preseason ak Warrios yo , li te konfime sou lis la pou sezon an. Sou 14 novanm, 2008 li te bay Bakersfield Jam nan D-Lig la . Sou Desanm 18, 2008 li te koupe pa vanyan sòlda yo .

Sou Desanm 28, 2008 li te siyen ak Dakota Wizards nan D-Lig la . Li te pi bon rebondè nan D-Lig la nan sezon 2008-09 la. 3 fevriye 2009 li te rele pou NBDL All-Star Game la . Li te rele kòm yon starter nan ekip la Wouj, ki li te ede genyen 113-103. Li fini jwèt la ak 11 pwen, 6 rbondi, 3 vòlè ak 2 pas nan 20 minit nan jwe.

An jiyè 2009 li te siyen yon kontra anyèl ak Granada . Avèk Hendrix, Granada te bay nòt yon dosye nan Liga ACB pwen. Li te genyen tou prim jwè Liga ACB zouti .

Nan 2010 li te siyen pa Indiana Pacers yo pou Orlando Pro pandan ete Lig la ak Atlanta Hawks pou Lig la pandan ete .

Sou 30 jen 2010 li te siyen yon kontra de ane ak Maccabi Tel Aviv .

Nan mwa jen 2012, li te siyen yon kontra de ane ak Olimpia Milano , men apre 10 jwèt, nan ki li mwayenn jis 3.7 pwen ak 3 detant pou chak jwèt, li te frape soti epi imedyatman prete Lokomotiv Kuban .

Sou 27 jiyè 2018, Hendrix siyen yon kontra anyèl ak Le Mans . [1]

Palmarès

Eskwadwon

Maccabi Tel Aviv: 2010-11 , 2011-12
Maccabi Tel Aviv: 2010-11 , 2011-12
Maccabi Tel Aviv: 2010 , 2011
Maccabi Tel Aviv: 2011-12
Lokomotiv Kuban: 2012-13
Gran Canaria: 2016

Endividyèl

2005
Lokomotiv Kuban: 2012-13

Remak

  1. ^ Richard Hendrix se yon nouvo jwè Le Mans , nan Sportando , 27 jiyè 2018. Retrieved 27 jiyè 2018 (achiv soti nan orijinal la sou 27 jiyè 2018) .

Lòt pwojè

Lyen ekstèn