Razija Mujanović

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Razija Mujanović
Nasyonalite Yougoslavi Yougoslavi
Bosni ak Erzegovin Bosni ak Erzegovin
Wotè 201 cm
Pwa 102 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Sant
Revokasyon karyè 2009
Hall nan t'ap nonmen non FIBA Hall nan rnome (2017)
Karyè
Ekip klib yo
1982-1990 Jedinstvo Tuzla
1991-1992 PB Godella
1992-1996 Comense pisin
1998 Detroit chòk 30
1999-2000 PCR Messina 19 (383)
2008-2009 PGM Dibrovnik
Nasyonal
1985-1991 Yougoslavi Yougoslavi
1992-1997 Bosni ak Erzegovin Bosni ak Erzegovin
Palmarès
Yougoslavi Yougoslavi
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Ajan Seoul 1988
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Ajan Malezi 1990
Wikiprojè Ewòp (ti) .svg Ewopeyen yo
Ajan Espay 1987
Ajan Pèp Izrayèl la 1991
FISU Entènasyonal Inivèsite Sport Federation.svg Inivèsya
Bwonz Kobe 1985
Zagrèb 1987
Bosni ak Erzegovin Bosni ak Erzegovin
Meday lò mediterranean.svg Jwèt Mediterane
Languedoc-Roussillon 1993
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Razija Mujanović , ki te marye ak Brčaninović epi, apre sa, Gibanica ( Ratkovići , 15 avril 1967 ), se yon ansyen jwè baskètbòl Bosni , jouk 1992 Yougoslav , pwofesyonèl nan WNBA .

Karyè

Li te jwe nan seri A1 ak Messina [1] .

Avèk Yougoslavi li te jwe nan 1988 Seoul Olympic jwèt yo , chanpyona Mondyal 1990 ak twa edisyon chanpyona Ewopeyen an ( 1985 , 1987 , 1991 ).

Avèk Bosni ak Erzegovin li te jwe nan chanpyona Ewopeyen an 1997 yo .

Remak

  1. ^ Statistik Ekip - 1999/2000 - PCR Messina , sou LBF . Retrieved 1 septanm, 2014 (achiv soti nan orijinal la , 2 novanm 2013) .

Lyen ekstèn