Pero Cameron

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Pero Cameron
Pero Cameron MNZM (koupe) .jpg
Nasyonalite New Zeland New Zeland
Wotè 202 cm
Pwa 130 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Antrenè (ansyen ti pi devan )
Eskwadwon New Zeland New Zeland
Revokasyon karyè 2010 - jwè
Hall nan t'ap nonmen non FIBA Hall nan rnome (2017)
Karyè
Ekip klib yo
1992-1994 Waikato gèrye
1994-1999 Auckland Stars
1999-2003 Chester avyon
2001-2005 Waikato titan
2003 NZ kasè
2005 NZ kasè
2005-2006 Bandırma Banvit 34 (292)
2007 Mahram Tehran
2007 Bandırma Banvit 11 (54)
2007-2008 Waikato Pistons
2008 Gold Coast Blaze
2009-2010 Gold Coast Blaze
Nasyonal
1994-2010 New Zeland New Zeland
Antrenè karyè
2010-2013 Wellington Sen.
2011-2019 New Zeland New Zeland (vis)
2011-2012 Gold Coast Blaze (vis)
2012-2013 Wellington Sen.
2014 Waikato Pistons
2015 Wellington Sen.
2016-2017 Gold Coast woulèt
2019- New Zeland New Zeland
Palmarès
Transparent.png Chanpyona Oseyan
Ajan Ostrali 2003
Ajan New Zeland 2005
Ajan Ostrali 2007
→ Senbòl la endike yon transfè prè.
Estatistik mete ajou nan 30 jen 2019

Sean MacPherson "Pero" Cameron ( Tokoroa , 6 Me 1974 ) se yon ansyen jwè baskètbòl ak antrenè baskètbòl Zeland .

Li te jwe tankou yon gwo pi devan , men li tou te gen ekselan ti ladrès pou pi devan . Li se frè Jody Cameron .

Karyè

Jwè

Ki gen orijin Māori , li te kòmanse jwe nan chanpyona nan New Zeland an 1992. Senk fwa li te genyen tit la MVP. Li pita tou te jwe pwofesyonèl nan Ostrali ak UK la .

Soti nan 1994 a 2010 li te yon pati nan ekip la baskètbòl nasyonal New Zeland , ak ki li te patisipe nan de olenpik (2000 ak 2004) ak de chanpyona nan lemonn (2002 ak 2006). An 2002 li te enkli nan kwentèt ideyal nan chanpyona mondyal Indianapolis la .

Palmarès

Jwè

Auckland Stars: 1995, 1996
Rebèl Auckland: 1997, 1999, 2000
Waikato titan: 2001, 2002
Waikato Pistons: 2008, 2009
Chester Jets: 2001-02

Endividyèl

1992

Antrenè

Wellington Saints: 2010, 2011

Endividyèl

2010

Lòt pwojè

Lyen ekstèn