Pat Summitt

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Pat tèt
Pat-Summitt-Walter-Reed-Center-06-24-08-2.jpg
Pat Summitt nan 2008
Nasyonalite Etazini Etazini
Wotè 178 cm
Pwa 70 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Antrenè
Revokasyon karyè 2012
Hall nan t'ap nonmen non Naismith Hall nan rnome (2000)
FIBA Hall nan rnome (2013)
Sal baskètbòl fanm nan rnome (1999)
Karyè
Jèn
? -1974 UTM Skyhawks
Nasyonal
1973-1976 Etazini Etazini
Antrenè karyè
1974-2012 Tenn. L. Volontè 1098-208
1979-1984 Etazini Etazini
Palmarès
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Ajan Monreyal 1976
Los Angeles 1984
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Kore di sid 1979
Ajan Brezil 1983
Drapo PASO.svg Jwèt Pan Ameriken
Vil Meksiko 1975
Ajan San Juan 1979
FISU Entènasyonal Inivèsite Sport Federation.svg Inivèsya
Ajan Moskou 1973
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Patricia Sue "Pat" Head, konjige Summitt ( Clarksville , 14 jen 1952 - Knoxville , 28 jen 2016 [1] ), se te yon jwè baskètbòl ak antrenè baskètbòl ameriken , yon manm nan Hall nan renome baskètbòl Memorial Naismith an 2000 kòm antrenè.

Li kenbe dosye a nan viktwa reyalize kòm antrenè tèt nan divizyon NCAA I nan baskètbòl fanm (1098); an relasyon ak esfè a gason, dosye sa a se dezyèm sèlman nan sa yo ki an Mike Krzyzewski [2] .

Prim ak rekonesans

Antrenè

Onè

Meday prezidansyèl libète - riban pou inifòm òdinè Meday prezidansyèl nan libète
- 2012

Remak

Lòt pwojè

Lyen ekstèn

Otorite kontwòl VIAF (EN) 114 742 534 · ISNI (EN) 0000 0000 8475 319X · LCCN (EN) n88072771 · WorldCat Identities (EN) lccn-n88072771