Panagiōtīs Giannakīs

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Panagiotis Giannakīs
Panagiotis Giannakis.jpg
Giannakīs sou ban la Lagrès
Nasyonalite Lagrès Lagrès
Wotè 192 cm
Pwa 98 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Antrenè (ansyen gad )
Revokasyon karyè 1996 - jwè
Hall nan t'ap nonmen non FIBA Hall nan rnome (2021)
Karyè
Ekip klib yo
1972-1984 Iōnikos Nikaias
1984-1993 Aris Tesalonik
1993-1994 Paniōnios
1994-1996 Panathīnaïkos
Nasyonal
1979-1996 Lagrès Lagrès 351
Antrenè karyè
1997-1998 Lagrès Lagrès
1998-2002 Paniōnios
2002-2006 Maroussi
2004-2008 Lagrès Lagrès
2008-2010 Olympiakos
2012-2013 Limoges CSP
2013-2014 Lachin Lachin
2017-2018 Aris Tesalonik
Palmarès
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Ajan Japon 2006
Wikiprojè Ewòp (ti) .svg Ewopeyen yo
Grès 1987
Ajan Yougoslavi 1989
Sèbi ak Montenegwo 2005
Meday lò mediterranean.svg Jwèt Mediterane
Split 1979
→ Senbòl la endike yon transfè prè.
Estatistik mete ajou nan 30 jen 2018

Panagiōtīs Giannakīs , an grèk : Παναγιώτης Γιαννάκης ( Atèn , 1 janvye 1959 ), se yon antrenè baskètbòl ak ansyen jwè baskèt grèk .

Karyè

Li te jwe nan ekip nasyonal grèk la ak nan klib baskèt Aris la . Avèk ekip li a li te genyen 7 tit konsekitif e li te konpetans li mennen l 'yo surnome " dragon an ".

Palmarès

Jwè

Klib

Aris Thessaloniki: 1984-1985 , 1985-1986 , 1986-1987 , 1987-1988 , 1988-1989 , 1989-1990 , 1990-1991
Aris Thessaloniki: 1985, 1986-1987 , 1987-1988 , 1988-1989 , 1989-1990 , 1991-1992
Panathinaikos: 1995-1996
Aris Thessaloniki: 1992-1993
Panathinaikos: 1995-1996

Nasyonal

1987
1989

Endividyèl

Aris: 1986-1987

Antre nan FIBA Hall nan rnome nan 2021.

Antrenè

Klib

2005
Olympiakos: 2009-2010
Limoges CSP: 2012

Endividyèl

Maroussi: 2003-2004 , 2005-2006

Lòt pwojè

Lyen ekstèn