Natalia Zasul'skaja

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Natalia Zasul'skaja
Nasyonalite Inyon Sovyetik Inyon Sovyetik
Larisi Larisi
Wotè 189 cm
Pwa 95 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Gwo pou pi devan
Revokasyon karyè 2004
Hall nan t'ap nonmen non FIBA Hall nan rnome (2007)
Karyè
Ekip klib yo
1985-1991 Spartak Leningrad
1991-1996 PB Godella
1996-1998 Pisin Getafe Madrid
1998-2004 Dynamo Moskou
Nasyonal
1987-1991 Inyon Sovyetik Inyon Sovyetik
1992 Ekip inifye Ekip inifye
Palmarès
Fanm EuroLeague 2 ranport
Chanpyona Panyòl 7 ranport
Chanpyona Ris 3 ranport
Chanpyona Sovyetik 1 genyen
Pou plis detay gade isit la
Inyon Sovyetik Inyon Sovyetik
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Bwonz Seoul 1988
Wikiprojè Ewòp (ti) .svg Ewopeyen yo
Espay 1987
Bilgari 1989
Pèp Izrayèl la 1991
Ekip inifye Ekip inifye
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Barcelone 1992
Larisi Larisi
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Ajan Almay 1998
Wikiprojè Ewòp (ti) .svg Ewopeyen yo
Bwonz Polòy 1999
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Natalia Borisovna Zasul'skaja , an Ris : Наталья Борисовна Засульская ? ( Kaunas , 28 me, 1969 [1] ), se yon ansyen Ris jwè baskètbòl ak Panyòl sitwayènte, jouk 1991 Sovyetik .

Li se youn nan jwè baskètbòl ki gen plis tit yo; depi 2010 li te admèt nan sal renome FIBA e an 2006 li te enkli pa Federasyon Larisi nan pi bon kwintèt Ris nan dènye syèk lan [2] [3] .

Karyè

Ekip klib yo

Natalia Zassoulskaya te jwe nan lig Ris yo (premye Sovyetik) ak Panyòl . Soti nan 1985 a 1991 li te jwe nan Spartak Leningrad, ekip la ak ki li te genyen premye tit l 'yo.

An 1991 li demenaje ale rete nan CB Godella nan peyi Espay ; ak ekip valansyèn lan li ranpòte 2 EuroLeague Fanm , 5 chanpyona nasyonal ak 2 koup espayòl. Soti nan 1996 1998 li te jwe de dènye ane yo nan Espay nan pisin Getafe Madrid la, ak ki li te genyen 2 lòt chanpyona ak 2 tas Panyòl.

An 1998 li retounen nan Larisi nan Dinamo Moskou , mete fen nan karyè li an 2004. Avèk ekip la Moskou li te genyen 3 edisyon nan chanpyona Ris la.

Apre li te pran retrèt li, li te premye ki te pozisyon nan delege nan Ciudad Ros Casares Valencia, epi pita ki nan asistan nan antrenè a nan konpayi an menm [2] .

Nasyonal

Akòz sitiyasyon an enstab politik nan ansyen Inyon Sovyetik nan vire nan katreventèn yo ak nineties , Zassoulskaya te jwe nan twa diferan ekip nasyonal: youn nan Inyon Sovyetik , sa yo ki an Ekip la Inifye epi finalman sa yo ki an Larisi .

Palmarès li gen ladan yon meday lò Olympic nan Barcelona 1992 ak Ekip la Inifye , ak yon kwiv nan Seoul 1988 ak Inyon Sovyetik la.

Nan Cup Mondyal la li te genyen ajan an 1998 ak Larisi. Nan chanpyona Ewopeyen yo li te genyen twa meday lò youn apre lòt de 1987 a 1991 ak ekip nasyonal Sovyetik la.

Lavi prive

Zasul'skaja gen yon pitit gason ki te fèt nan Valencia ak ansyen mari Panyòl li [2] .

Palmarès

Klib

CB Godella: 1992, 1993
CB Godella: 1992, 1993, 1994, 1995, 1996
Pisin Getafe Madrid: 1997, 1998
ŽBK Dynamo Moskou : 1999, 2000, 2001
  • Chanpyona Sovyetik: 1
Spartak Leningrad: 1990

Nasyonal

Jwèt Olympic

  • Lò Lò: 1
Ekip inifye: 1992
  • Bwonz Bwonz: 1
Inyon Sovyetik: 1988

World Cup

  • Ajan Ajan: 1
Larisi: 1998

Ewopeyen yo

  • Lò Lò: 3
Inyon Sovyetik: 1987, 1989, 1991
  • Bwonz Bwonz: 1
Larisi: 1999

Prim endividyèl

Remak

  1. ^ FIBA Ewòp Sou sit wèb la ak sit entènèt la FEVRIYE montre 1969 kòm ane a nan nesans. Sou sit Achiv 17 oktòb 2010 nan Achiv Entènèt la . nan Hall la nan rnome FIBA se olye rapòte nan lane 1964.
  2. ^ Yon b c (ES) P'ap janm fini an Ris Pwofesè a , sou lasprovincias.es, Las Provincias. Rekipere 21 jiyè 2011 .
  3. ^ Yon b Tornikidou y Zassoulskaya, elegidas en LAS Cinco ruso del Siglo , sou acb.com, Liga ACB . Rekipere 21 jiyè 2011 (achiv soti nan orijinal la sou Novanm 23, 2011) .

Lyen ekstèn