Milèt Katzurin

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Milèt Katzurin
Muli Katzurin.jpg
Nasyonalite Izrayèl Izrayèl
Wotè 192 cm
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Antrenè
Revokasyon karyè 2015
Karyè
Antrenè karyè
1978-1979 Hapoel Tel Aviv (vis)
1979-1981 Mac. Ramat Gan (vis)
1981-1982 Beitar Tel Aviv (vis)
1982-1984 Maccabi Sid Tel Aviv
1984-1985 Mac. Ramat Gan
1985-1987 Hapoel Holon
1987-1992 Hap. Galil Elyon
1992-1993 Bnei Herzliya
1993-1995 Maccabi Tel Aviv
1995-1997 Bnei Herzliya
1997-2004 Izrayèl Izrayèl
1998-1999 Ironi Ramat Gan
1999-2004 Śląsk Wroclaw
2006-2010 ČEZ Nymburk
2008-2009 Polòy Polòy
2011 Alba Bèlen
2011-2013 Skyl. Frankfurt
2014-2015 Bnei Herzliya
2015 Eisb. Bremerhaven
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Shamuel "Muli" Katzurin, nan lang ebre : מולי קצורין ? ( Tel Aviv , 30 novanm 1954 ), se yon antrenè baskèt Izraelyen .

Palmarès

Eskwadwon

Maccabi Tel Aviv: 1993-94 , 1994-95
ČEZ Nymburk: 2006-07 , 2007-08 , 2008-09 , 2009-10
Hapoel Galil Elyon: 1987-88 , 1991-92
Maccabi Tel Aviv: 1993-94
Śląsk Wroclaw: 2004
ČEZ Nymburk: 2007, 2008
Śląsk Wroclaw: 1999 , 2000

Endividyèl

Hapoel Galil Elyon: 1991-92

Lyen ekstèn