Modestas Paulauskas

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Modestas Paulauskas
Modestas Paulauskas 1970.jpg
Paulauskas nan inifòm Inyon Sovyetik la
Nasyonalite Inyon Sovyetik Inyon Sovyetik
Lityani Lityani
Wotè 194 cm
Pwa 90 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Zèl
Antrenè
Revokasyon karyè 1976 - jwè
1998 - antrenè
Hall nan t'ap nonmen non FIBA Hall nan rnome (2020)
Karyè
Ekip klib yo
1962-1976 Žalgiris Kaunas
Nasyonal
1964-1974 Inyon Sovyetik Inyon Sovyetik
Antrenè karyè
1997-1998 Žalgiris Kaunas
Palmarès
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Bwonz Vil Meksiko 1968
Minik 1972
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Irigwe 1967
Bwonz Yougoslavi 1970
Pòtoriko 1974
Wikiprojè Ewòp (ti) .svg Ewopeyen yo
Inyon Sovyetik 1965
Fenlann 1967
Itali 1969
Almay Lwès 1971
Bwonz Espay 1973
FISU Entènasyonal Inivèsite Sport Federation.svg Inivèsya
Ajan Budapest 1965
Turin 1970
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Modestas Juozapas Paulauskas ( Kretinga , 19 Mas 1945 ) se yon ansyen jwè baskèt sovyetik ak antrenè baskètbòl , Lityanyen depi 1990.

Li te jwe pou tout karyè li nan Kaalgas 'Zalgiris. Nan ekip baskètbòl nasyonal Inyon Sovyetik la li te genyen meday an lò nan olenpik yo Minik 1972 nan yon final pi popilè kont Etazini nan Amerik la .

Lòt pwojè

Lyen ekstèn

Controllo di autorità VIAF ( EN ) 6134154260747724480007