Milwaukee dolar

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Milwaukee dolar
Basketball Basketball pictogram.svg
Rèy chanpyon NBA Rèy chanpyon NBA
Chanpyon konferans lès
NBA chanpyon Divizyon Santral
Milwaukee Bucks logo.svg
Mak distenktif
Ras inifòm
Milwaukeebucks asosyasyon kò kit.png
Kò baskètbòl kit.png
Twous pantalon milwaukeebucks association.png
Kit shorts.svg
Kay
Milwaukeebucks kit kò icon.png
Kò baskètbòl kit.png
Twous pantalon milwaukeebucks icon.png
Kit shorts.svg
Transfè
Twous kò milwaukeebucks statement.png
Kò baskètbòl kit.png
Twous bout pantalon milwaukeebucks statement.png
Kit shorts.svg
Twazyèm inifòm
Koulè sosyal Vèt, krèm, ble, nwa, blan [1]

                    

Senbòl sèf
Done konpayi an
Vil Milwaukee
Peyi Etazini Etazini
Chanpyona NBA
Konferans Konferans lès
Divizyon Divizyon Santral
Fondasyon 1968
Non Milwaukee dolar
1968 - prezan
Pwopriyetè Wes Edens , Marc Lasry , Jamie Dinan , Mike Fascitelli
Prezidan Peter Feigin
Manadjè jeneral Jon Horst
Antrenè Mike Budenholzer
Plant Fiserv Forum
(17 500 plas)
Sit wèb www.nba.com/bucks
Palmarès
Larry O'Brien Trophy Larry O'Brien Trophy
Tit NBA 2
Tit konferans lan 3
Divizyon tit 16
Baskètbòl aktyèl event.svg Sezon aktyèl la

Milwaukee Bucks yo se youn nan trant ekip baskètbòl ki jwe nan tèt lig ameriken pwofesyonèl, National Basketball Association .

Istwa

Soti nan fondasyon an nan tit la an premye

Bucks yo te fonde an 1968, lè NBA bay Milwaukee Professional Sports and Services, Inc., yon gwoup ki te dirije pa Wesley Pavalon ak Marvin Fishman, ak yon franchiz. Yo te jwe premye jwèt sezon regilye yo sou Oktòb 16, 1968 kont Chicago Bulls yo , devan 8 467 moun. Premye viktwa nan istwa li te vini nan sizyèm jwèt la te jwe: Bucks yo te genyen jwèt sa a 134-118 kont Detroit Pistons . Kòm te souvan rive ekip ki fèk fonde, premye sezon Bucks yo te trè difisil: nan sezon sa a yo te genyen sèlman 26 jwèt. Sa a te bay Bucks yo yon chans chwazi premye nan bouyon an 1969; ki bouyon mennen nan Milwaukee Lew Alcindor, ki moun ki pita chanje non li nan Kareem Abdul-Jabbar e te fè fòtin franchiz la pou ane rive.

Bucks yo se te yon ekip trè tèribl nan ane 1970 yo, lè avèk Kareem Abdul-Jabbar ak Oscar Robertson yo te genyen premye tit NBA yo, an 1971 bat Bal Baltimore yo 4-0 ak ale tou pre yon encore nan 1974 lè yo pèdi nan final la pa 4. nan 3 kont Boston Celtics yo . Pou dat, Bucks yo, ak premye tit yo te genyen sou twazyèm tantativ la, se chanpyon yo pi bonè nan istwa.

An 1980, apre antre Dallas Mavericks yo nan NBA, menm bagay la tou repoze Bucks yo nan lwès la nan konferans lès la .

Katreventèn ak katrevendis yo

Nan ane 1980 yo ak ane 1990 yo Bucks yo te fè eksperyans yon peryòd de fòtin melanje: malgre yo te yon ekip trè konpetitif yo pa janm jere yo rive jwenn final yo NBA, kanpe twa fwa nan konferans yo menm (an 1983 kont Philadelphia 76ers yo ak nan 1984 ak 1986 kont Celtics). Te gen tou yon anpil nan espekilasyon sou posibilite pou deplase franchiz la nan yon lòt vil yo nan lòd yo jwe nan yon nouvo estad. An 1985 yo te achte Bucks pa Herb Kohl ki te kenbe ekip la nan Milwaukee.

De mil ane

Andre Bogut

Sezon 2000-01 la se pwobableman youn nan pi bon nan istwa a nan franchiz la Wisconsin , an reyalite Bucks yo gras a zo rèl do a nan ekip la ki te fòme pa Big Twa Ray Allen la , Glenn Robinson , Sam Cassell ak jwè ekselan tankou Tim Thomas ak Ervin Johnson apre yo te fin jwe kèk faz eliminatwa ekselan, yo te rive nan final konferans yo kote yo te sèlman bat nan jwèt 7 nan men Philadelphia Sixers yo .

Nan sezon an 2004-05, Bucks yo rate aksè nan faz eliminatwa yo akòz blesi anpil ak yon defans pòv yo. Sepandan, malgre sèlman gen yon chans 6% pou gen yon tèt twa chwazi bouyon , Bucks yo te fè li nan chwazi nan tèt pou 2005. Yo te itilize li nan chwazi Andre Bogut nan University of Utah. Sepandan, nan mwa mas 2012, Bucks yo te vann l ', li pa janm gen jere yo viv jiska atant akòz blesi miltip, Golden State gèrye yo ansanm ak Stephen Jackson , an echanj pou Monta Ellis, Ekpe Udoh ak Kwame Brown .

Nan sans de sezon an 2012-13 Bucks yo pa aplike gwo mache frape: yon sèl la ki enpòtan sèlman se siyen an nan Samuel Dalembert ansanm ak chwazi nan 14 nan bouyon an 2012 soti nan Houston wòkèt yo an echanj pou Shaun Livingston , Jon Leuer , Jon Brockman ak 12yèm chwa a. Sou 21 Mas 2013, Bucks yo akeri JJ Redick , Gustavo Ayón ak Ish Smith soti nan Magic Orlando an echanj pou Beno Udrih , Tobias Harris ak Doron ti Mouton . Sezon an fini ak yon dosye 38 ranport ak 44 defèt ki toujou pèmèt ekip la fèmen konferans lan lès nan wityèm plas epi retounen nan faz eliminatwa an apre 3 zan; isit la, sepandan, yo jwenn premye plas Miami Heat nan premye tou a, kote yo fasil bat 4-0.

Epòk Giannis Antetokounmpo ak dezyèm tit la

Nan sezon sa a Scott Skiles revoke epi Larry Drew , ansyen manadjè Atlanta Hawks , anboche nan plas li. Nan bouyon an , ak kenzyèm apèl la, yo chwazi jèn pwospè grèk orijin Nijeryen an , Giannīs Antetokounmpo ; pandan ke Ellis ak Dalembert rete ajan gratis ak tou de siyen ak Dallas Mavericks yo . Pou ranplase yo, Bucks yo anboche gad OJ Mayo ak sant Zaza Pachulia la . Jennings pita te fè kòmès nan Detroit Pistons an echanj pou Brandon Knight , Khris Middleton ak V'jačeslav Kravcov . Avèk ekip la klèman febli, Bucks yo te gen yon sezon dezas, fini nan dènye pozisyon, ak yon dosye nan 15-67.

Malgre pozisyon ki sot pase a, Bucks yo sèlman jwenn dezyèm chwazi nan bouyon an , ak ki yo chwazi Prospect Jabari Parker . Sou 1ye jiyè 2014, Bucks yo remèt de dezyèm chwa nan bouyon 2015 ak 2019 nan Brooklyn Nets pou libere manadjè yo, Jason Kidd , ki moun ki rele manadjè a nouvo nan plas Drew, ki moun ki Lè sa a, te revoke.

Sou 22 janvye 2018, Bucks yo te revoke Jason Kidd , ki te kenbe yon dosye 22-23 nan sezon 2017-18 la. Nan twa ak yon mwatye ane nan jesyon Kidd, Bucks yo te gen yon dosye an jeneral nan 139-152 rive nan premye tou an nan faz eliminatwa 2015 ak 2017 NBA . Ekip la te reskonsab asistan Joe Prunty kòm antrenè pwovizwa.

Pou sezon an 2018-19 se tèren an nouvo, Forum nan Fiserv , inogire, evite risk pou yon demenajman pa franchiz la. Nan premye ane a nan tèren an nouvo, anba pedagojik la nan nouvo antrenè Mike Budenholzer , Bucks yo domine sezon regilye a ak yon dosye nan 60-22, pi bon an nan NBA a: rezilta sa a te jwenn pa Bucks yo sèlman nan 1970 la- Sezon 71. nan tit la te genyen. Nan faz eliminatwa yo, Bucks yo te bat Detroit Pistons nan premye tou ak yon konfòtab 4-0 ak Boston Celtics nan konferans semi-final yo, genyen seri a 4-1, men nan final konferans lès la yo te bat Toronto Raptors yo 4 -2. , Li pap resevwa aksè nan final yo; nan lòt men an, nan fen ane a jwè a franchiz Giannīs Antetokounmpo ranport tit la MVP nan sezon regilye a 2018-19.

Nan 2019-2020 malgre arè a pandan sezon aktyèl la akòz pandemi an covid-19 ak reouvè ki vin apre sèlman nan mwa jen nan ti wonn nan Orlando, yo rive nan faz eliminatwa yo ak dosye a pi byen nan konferans lan lès (56-17). Yo ale nan premye tou an 4-1 kont Orlando majik la, men ale nan semifinal yo konferans kont solid Miami Heat 4-1 la. Pou dezyèm ane konsekitif la, Giannīs Antetokounmpo ranpòte tit MVP sezon regilye a 2019-20 e pou la pwemye fwa jwè defans nan ane a.

29 desanm 2020, nan katriyèm match sezon regilye a kont Miami Heat , yo te make 29 triple, genyen jwèt la e yo te kraze rekò pou tripl ki pi nòt nan yon jwèt, ki te deja fèt pa Houston Rockets (27).

Nan fen sezon regilye a, Bucks yo vin twazyèm nan konferans lès la, dèyè Philadelphia 76ers ak Brooklyn Nets . Nan premye tou ekip la fasil bat Miami Heat ak yon klè 4-0, pandan ke nan dezyèm tou match la se kont privye Kevin Durant , Kyrie Irving ak James Harden . Sepandan, mèsi an pati nan yon Irving blese ak yon Harden ki te jis tounen soti nan aksidan, li te ekip Giannis ' ki evantyèlman ale nan, genyen seri a 4-3, ak jwèt 7 te genyen nan tan siplemantè nan barkley Sant lan . Nan Konferans Final yo Bucks yo fasilman rapouswiv Atlanta Hawks nan Trae Young ak Danilo Gallinari , genyen 4-2, ak rive nan final la NBA la pou premye fwa depi 1974 .

Ap tann pou yo se Chris Paul ak Phoenix Suns Devin Booker a , ki moun ki pa te rive nan final la depi 1993 . Suns yo genyen de premye ras yo nan Arizona , men ekip Giannis 'premye trase seri a ak de pwochen alimèt yo lakay yo nan Forum Fiserv la , ak Lè sa a ale sou pou pou genyen jwèt 5 nan Phoenix Suns Arena la . Retounen nan Milwaukee pou jwèt 6, sou Jiye 21 Bucks yo genyen defi a 105-98, konsa fèmen seri a nan 4-2 ak genyen dezyèm bag yo, ak 50 pwen soti nan Giannis Antetokounmpo nan dènye eklatman an. Lèt la tou ranport prim lan MVP nan final yo .

Arenas jwèt

Dosye sezon pa sezon

NBA chanpyon Konferans chanpyon Divizyon chanpyon
Sezon V. P. % Jwe-off Rezilta
Milwaukee dolar
1968-69 27 55 .329
1969-70 56 26 .683 Yo genyen semifinal divizyon yo
Yo pèdi final divizyon yo
Milwaukee 4, Philadelphia 1
New York 4, Milwaukee 1
1970-71 66 16 .805 Yo genyen semifinal konferans lan
Konferans final genyen
Yo genyen final NBA yo
Milwaukee 4, San Francisco 1
Milwaukee 4, Los Angeles 1
Milwaukee 4, Baltimore 0
1971-72 63 19 .768 Yo genyen semifinal konferans lan
Yo pèdi final konferans lan
Milwaukee 4, Golden State 2
Los Angeles 4, Milwaukee 2
1972-73 60 22 .732 Yo pèdi semifinal konferans lan Golden State 4, Milwaukee 2
1973-74 59 23 .720 Yo genyen semifinal konferans lan
Konferans final genyen
Yo pèdi final NBA yo
Milwaukee 4, Los Angeles 1
Milwaukee 4, Chicago 0
Boston 4, Milwaukee 3
1974-75 38 44 .463
1975-76 38 44 .463 Yo pèdi premye tou an Detroit 2, Milwaukee 1
1976-77 30 52 .366
1977-78 44 38 .537 Yo genyen premye tou an
Yo pèdi semifinal konferans lan
Milwaukee 4, Phoenix 0
Denver 4, Milwaukee 3
1978-79 38 44 .463
1979-80 49 33 .598 Yo pèdi semifinal konferans lan Seattle 4, Milwaukee 3
1980-81 60 22 .732 Yo pèdi semifinal konferans lan Philadelphia 4, Milwaukee 3
1981-82 55 27 .671 Yo pèdi semifinal konferans lan Philadelphia 4, Milwaukee 2
1982-83 51 31 .622 Yo genyen semifinal konferans lan
Yo pèdi final konferans lan
Milwaukee 4, Boston 0
Philadelphia 4, Milwaukee 1
1983-84 50 32 .610 Yo genyen premye tou an
Yo genyen semifinal konferans lan
Yo pèdi final konferans lan
Milwaukee 3, Atlanta 2
Milwaukee 4, New Jersey 2
Boston 4, Milwaukee 1
1984-85 59 23 .720 Yo genyen premye tou an
Yo pèdi semifinal konferans lan
Milwaukee 3, Chicago 1
Philadelphia 4, Milwaukee 0
1985-86 57 25 .695 Yo genyen premye tou an
Yo genyen semifinal konferans lan
Yo pèdi final konferans lan
Milwaukee 3, New Jersey 0
Milwaukee 4, Philadelphia , 3
Boston 4, Milwaukee 0
1986-87 50 32 .610 Yo genyen premye tou an
Yo pèdi semifinal konferans lan
Milwaukee 3, Philadelphia 2
Boston 4, Milwaukee 3
1987-88 42 40 .512 Yo pèdi premye tou an Atlanta 3, Milwaukee 2
1988-89 49 33 .598 Yo genyen premye tou an
Yo pèdi semifinal konferans lan
Milwaukee 3, Atlanta 2
Detroit 4, Milwaukee 0
1989-90 44 38 .537 Yo pèdi premye tou an Chicago 3, Milwaukee 1
1990-91 48 34 .585 Yo pèdi premye tou an Philadelphia 3, Milwaukee 0
1991-92 31 51 .378
1992-93 28 54 .341
1993-94 20 62 .244
1994-95 34 48 .415
1995-96 25 57 .305
1996-97 33 49 .402
1997-98 36 46 .439
1998-99 28 22 .560 Yo pèdi premye tou an Indiana 3, Milwaukee 0
1999-2000 42 40 .512 Yo pèdi premye tou an Indiana 3, Milwaukee 2
2000-01 52 30 .634 Yo genyen premye tou an
Yo genyen semifinal konferans lan
Yo pèdi final konferans lan
Milwaukee 3, Orlando 1
Milwaukee 4, Charlotte 3
Philadelphia 4, Milwaukee 3
2001-02 41 41 .500
2002-03 42 40 .512 Yo pèdi premye tou an New Jersey 4, Milwaukee 2
2003-04 41 41 .500 Yo pèdi premye tou an Detroit 4, Milwaukee 1
2004-05 30 52 .366
2005-06 40 42 .488 Yo pèdi premye tou an Detroit 4, Milwaukee 1
2006-07 28 54 .379
2007-08 26 56 .317
2008-09 34 48 .415
2009-10 46 36 .561 Yo pèdi premye tou an Atlanta 4, Milwaukee 3
2010-11 35 47 .427
2011-12 31 35 .470
2012-13 38 44 .463 Yo pèdi premye tou an Miami 4, Milwaukee 0
2013-14 15 67 .183
2014-15 41 41 .500 Yo pèdi premye tou an Chicago 4, Milwaukee 2
2015-16 33 49 .402
2016-17 42 40 .512 Yo pèdi premye tou an Toronto 4, Milwaukee 2
2017-18 44 38 .537 Yo pèdi premye tou an Boston 4, Milwaukee 3
2018-19 60 22 .732 Yo genyen premye tou an
Yo genyen semifinal konferans lan
Yo pèdi final konferans lan
Milwaukee 4, Detroit 0
Milwaukee 4, Boston 1
Toronto 4, Milwaukee 2
2019-20 56 17 .767 Yo genyen premye tou an
Yo pèdi semifinal konferans lan
Milwaukee 4, Orlando 1
Milwaukee 1, Miami 4
Total 2185 2022 .519
Faz eliminatwa 132 130 .503 1 tit NBA

Kouran Lis

Icône loup mgx2.svg Menm sijè an detay: Milwaukee Bucks 2021-2022 .
Lis Milwaukee dolar
Jwè yo Anplwaye teknik
Pos. Nimewo Nat. Premye non Wotè Pwa Dat nesans Orijin
1.5 G - Etazini Allen, Grayson 193 cm 90 kg 08-10-1995 Duke
3.5 AP / AG 34 Lagrès Antetokounmpo, Giannis 211 cm 101 kg 06-12-1994 Lagrès
3.0 AP 43 Lagrès Antetokounmpo, Thanasis 201 cm 98 kg 18-07-1992 Lagrès
1.5 G 3 Etazini Bryant, Eli 196 cm 95 kg 19-04-1995 Brigham Young
1.5 G 24 Etazini Connaughton, Pat 193 cm 95 kg 06-01-1993 Notre Dame
1.5 G 25 Gine Diakité, Mamadi 206 cm 102 kg 21-01-1997 Vijini
1.5 G 0 Etazini DiVincenzo, Donte 193 cm 92 kg 31-01-1997 Villanova
1.0 P 33 Etazini Hill, George 193 cm 85 kg 05-05-1986 IUPUI
1.0 P 21 Etazini Jou Ferye, Jrue 193 cm 93 kg 12-06-1990 UCLA
3.0 AP 32 Etazini Hood, Rodney 203 cm 94 kg 20-10-1992 Duke
1.5 G - Lagrès Kalaitzakīs, Giōrgos 203 cm 93 kg 02-01-1999 Lagrès
6.0 C. 11 Etazini Lopez, Brook 213 cm 122 kg 1-04-1988 Stanford
4.75 AG / C - Etazini Mamukelashvili, Sandro (TW) 203 cm 87 kg 03-28-1995 Seton Hall
3.0 AP 13 Etazini Nijerya Nwora, lòt bò larivyè Jouden 201 cm 102 kg 23-05-1999 Louisville
3.0 AP 22 Etazini Middleton, Khris 203 cm 101 kg 08-12-1991 Texas A&M
3.5 AP / AG - Etazini Nijerya Ojeleye, Grenn 198 cm 109 kg 05-12-1994 Sid Metodis
4.5 AG 9 Etazini Portis, Bobby 208 cm 113 kg 10-02-1995 Arkansas razwa
Antrenè
Asistan / mwen.

Lejand
  • (C) Kapitèn
  • (FA) Ajan gratis
  • (S) Sispann
  • (TW) De-fason kontra
  • (GL) Akòde nan afilye G ekip Lig
  • (SD) Chwazi nan Draft
  • Infortunato Blese

LisTranzaksyon yo
Dènye tranzaksyon: 12 Out, 2021

Jwè yo

Flèch-katab-categorize.svg Antre endividyèl yo ki nan lis nan Milwaukee Bucks Kategori: Jwè baskètbòl yo

Manm Basketball Hall of Fame

Manm Milwaukee Bucks nan Hall renome baskètbòl la
Jwè yo
Nimewo Premye non Wòl Sezon / s Prezante
1 Oscar Robertson 1 P. 1970–1974 1980
36 Dave Cowens C / AG 1982–1983 1991
7 Nate Archibald P. 1983-1984 1991
16 Bob Lanier C. 1980-1984 1992
33 Kareem Abdul-Jabbar C. 1969–1975 1995
22
23
Alex angle AP 1976–1978 1997
8 Moyiz Malone C / AG 1991-1993 2001
7 Adrian Dantley AP / G 1990-1991 2008
20 Gary Payton P. 2003 2013
5 Guy Rodgers P. 1968–1970 2014
34 Ray Allen G. 1996-2003 2018
4 Sidney Moncrief G. 1979-1990 2019
43 Jack Sikma C. 1986-1991 2019
10 Bob Dandridge AP 1969–1977
1981
2021
7 Toni Kukoč AP / AG 2002–2006 2021
Antrenè
Premye non Wòl Sezon / s Prezante
Don Nelson Antrenè 1976–1987 2012
Kontribitè
Premye non Wòl Sezon / s Prezante
15 Wayne anbri 2 Manadjè jeneral 1972–1979 1999
Hubie Brown Asistan 1972–1974 2005

Remak:

  • 1 An total, Robertson te antre nan Hall la nan rnome de fwa - kòm yon jwè ak kòm yon manm nan 1960 Olympic Nasyonal Ekip la.
  • 2 Prezante kòm yon kontribitè pou yo te premye Afriken Ameriken an jere yon ekip nan NBA la. Li te jwe tou pou ekip la an 1968–1969.

Nimewo yo retire

Resansman retire Milwaukee Bucks
Nimewo Jwè Wòl Sezon / s Jou retrè
1 Oscar Robertson P. 1970–1974 18 oktòb 1974
2 Junior Bridgeman AP 1975–1984
1986–1987
17 janvye 1988
4 Sidney Moncrief G. 1979-1990 6 janvye 1990
8 Marques Johnson AP 1977–1984 24 Mas 2019
10 Bob Dandridge AP 1969–1977
1981
7 Mas 2015
14 Jon McGlocklin G. 1968–1976 10 desanm 1976
16 Bob Lanier C. 1980-1984 4 desanm 1984
32 Brian ivè G. 1975–1983 28 oktòb 1983
33 Kareem Abdul-Jabbar C. 1969–1975 24 avril 1993

Antrenè ak lòt moun

Flèch-katab-categorize.svg Antre endividyèl yo ki nan lis nan Kategori Milwaukee Bucks ': Antrenè
Lejand
PA Pratike alimèt
V. Viktwa
S. Defèt
V% Genyen pousantaj
Li te pase tout karyè antrenè li ak Bucks yo
Eli nan Hall la nan baskèt rnome kòm yon antrenè

Nòt: Estatistik mete ajou nan fen sezon an 2019-2020 .

Nimewo Premye non Sezon / s PA V. S. V% PA V. S. V% Siksè Ref.
Sezon regilye Faz eliminatwa
Milwaukee dolar
1 Larry Costello 1968–1976 674 410 264 .608 60 37 23 .617 1 tit NBA ( 1971 ) [2]
2 Don Nelson 1976–1987 884 540 344 .611 88 42 46 .477 1982–83, 1984-85 Antrenè NBA pou Ane a
nan tèt 10 antrenè yo nan istwa NBA [3]
[4]
3 Harris 1987–1991 345 191 154 .554 21 6 15 .286 [5]
4 Frank Hamblen 1991-1992 65 23 42 .354 - - - - [6]
5 Mike Dunleavy 1992–1996 328 107 221 .326 - - - - [7]
6 Chris Ford 1996-1998 164 69 95 .421 - - - - [8]
7 George Karl 1998-2003 378 205 173 .542 32 14 18 .438 [9]
8 Terry Porter 2003–2005 164 71 93 .433 5 1 4 .200 [10]
9 Terry Stotts 2005-2007 146 63 83 .432 5 1 4 .200 [11]
10 Larry Krystkowiak 2007-2008 100 31 69 .310 - - - - [12]
11 Scott Skiles 2008-2013 344 161 182 .471 7 3 4 .429 [13]
12 Jim Boylan 2013 50 22 28 .444 4 0 4 .000 [14]
13 Larry Drew 2013–2014 82 15 67 .183 - - - - [15]
14 Jason Kidd 2014–2018 291 139 152 .478 12 4 8 .333 [16]
15 Joe Prunty 2018 37 21 16 .568 7 3 4 .400 [17]
16 Mike Budenholzer 2018– 155 116 39 .732 25 15 10 .667 2018-19 Manadjè NBA pou Ane a [18]

Manm Basketball Hall of Fame

Lidè franchiz

Done mete ajou a 3 jiyè 2021.

Prezans
Pwen
  1. Kareem Abdul-Jabbar : 14,211
  2. Giannīs Antetokounmpo : 12.319
  3. Glenn Robinson : 12,010
  4. Sidney Moncrief : 11.594
  5. Michael Redd : 11,554
  6. Bob Dandridge : 11,478
  7. Marques Johnson : 10.980
  8. Junior Bridgeman : 9,892
  9. Brian ivè : 9.743
  10. Ray Allen : 9,681
Rebondisman
Ede

Palmarès

1971 , 2021
1971 , 1974
2021
1970-1971 , 1971-1972 , 1972-1973 , 1973-1974 , 1975-1976 , 1979-1980
1980-1981 , 1981-1982 , 1982-1983 , 1983-1984 , 1984-1985 , 1985-1986 , 2000-2001 , 2018-2019 , 2019-2020 , 2020-2021

Prim endividyèl ak rekonesans

Note

  1. ^ Milwaukee Bucks Reproduction Guideline Sheet ( JPG ), su mediacentral.nba.com , NBA Properties, Inc.. URL consultato il 26 gennaio 2018 .
  2. ^ Larry Costello Coaching Record , su basketball-reference.com .
  3. ^ Top 10 Coaches in NBA History , in National Basketball Association , Turner Sports Interactive, Inc. URL consultato il 9 ottobre 2008 (archiviato dall' url originale il 18 febbraio 2012) .
  4. ^ Don Nelson Coaching Record , su basketball-reference.com .
  5. ^ Del Harris Coaching Record , su basketball-reference.com .
  6. ^ Frank Hamblen Coaching Record , su basketball-reference.com .
  7. ^ Mike Dunleavy Coaching Record , su basketball-reference.com .
  8. ^ Chris Ford Coaching Record , su basketball-reference.com .
  9. ^ George Karl Coaching Record , su basketball-reference.com .
  10. ^ Terry Porter Coaching Record , su basketball-reference.com .
  11. ^ Terry Stotts Coaching Record , su basketball-reference.com .
  12. ^ Larry Krystkowiak Coaching Record , su basketball-reference.com .
  13. ^ Scott Skiles Coaching Record , su basketball-reference.com .
  14. ^ Jim Boylan Coaching Record , su basketball-reference.com .
  15. ^ Larry Drew Coaching Record , su basketball-reference.com .
  16. ^ Bucks name Jason Kidd coach , su espn.com .
  17. ^ Joe P Game for One Final Family Trip , su mvp247.com .
  18. ^ Mike Budenholzer Named Head Coach Of The Milwaukee Bucks , su nba.com .

Altri progetti

Collegamenti esterni

Controllo di autorità VIAF ( EN ) 140739062 · LCCN ( EN ) n82051056 · WorldCat Identities ( EN ) lccn-n82051056
Pallacanestro Portale Pallacanestro : accedi alle voci di Wikipedia che trattano di pallacanestro