Medhat Mohsen Wardah

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Medhat Mohsen Wardah
Nasyonalite Peyi Lejip Peyi Lejip
Wotè 185 cm
Pwa 75 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Sant
Revokasyon karyè ?
Hall nan t'ap nonmen non FIBA Hall nan rnome (2019)
Karyè
Ekip klib yo
1972-1987 Al-Ittihad Al-Iskandary
Nasyonal
1974-1987 Peyi Lejip Peyi Lejip
Palmarès
Lafrik (pwojeksyon òtografik) .svg Chanpyona Afriken yo
Peyi Lejip 1975
Peyi Lejip 1983
Ajan Ivory Coast 1981
Ajan Mawòk 1987
Bwonz Senegal 1978
Bwonz Kòt Ivory 1985
Meday lò mediterranean.svg Jwèt Mediterane
Bwonz Split 1979
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Medhat Mohsen Wardah , arab : محسن مدحت وردة ( 1 novanm 1955 ), se yon ansyen jwè baskètbòl moun peyi Lejip la .

Karyè

Avèk peyi Lejip li te jwe de edisyon nan jwèt yo Olympic ( Monreyal 1976 ak Los Angeles 1984 ).

Lyen ekstèn