Maria Paula Gonçalves da Silva

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Paula
Maria Paula Gonçalves da Silva.jpg
Nasyonalite Brezil Brezil
Wotè 174 cm
Pwa 60 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Playmaker
Hall nan t'ap nonmen non FIBA Hall nan rnome (2013)
Sal baskètbòl fanm nan rnome (2006)
Karyè
Ekip klib yo
Unimep
Cica Divino Salvador
Palmeiras
Tintoretto
BCN Piracicaba
Ponte Preta
CESP Unimep
Microcamp
BCN Osasco
Nasyonal
1977-1998 Brezil Brezil
Palmarès
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Ajan Atlanta 1996
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Ostrali 1994
Transparent.png Chanpyona Ameriken an
Ajan Brezil 1989
Ajan Brezil 1993
Brezil 1997
Transparent.png Chanpyona Sid Ameriken
Ajan Perou 1977
Bolivi 1978
Perou 1981
Brezil 1986
Chili 1989
Kolonbi 1991
Drapo PASO.svg Jwèt Pan Ameriken
Bwonz Karakas 1983
Ajan Indianapolis 1987
Lahavàn 1991
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Maria Paula Gonçalves da Silva , ke yo rekonèt tou senpleman kòm Paula ( Osvaldo Cruz , 11 Mas 1962 ), se yon ansyen jwè baskètbòl brezilyen an .

Li se sè Maria Angélica Gonçalves da Silva .

Lòt pwojè

Lyen ekstèn