Lior Eliyahu

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Lior Eliyahu
Lior Eliyahu 2.JPG
Lior Eliyahu nan 2010
Nasyonalite Izrayèl Izrayèl
Wotè 206 cm
Pwa 102 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Zèl
Eskwadwon Pa gen flag.svg Ajan gratis
Karyè
Jèn
Ironi Ramat Gan
Ekip klib yo
2003-2006 Hap. Galil Elyon 72 (863)
2006-2009 Maccabi Tel Aviv 70 (694)
2009-2010 Saski Baskonia 19 (88)
2010-2013 Maccabi Tel Aviv 71 (905)
2013-2019 H. Jerizalèm 173 (1.736)
2019-2020 Maccabi Ashdod
Nasyonal
2004-2005 Izrayèl Izrayèl U-20
2005 Izrayèl Izrayèl U-21
2007-2018 Izrayèl Izrayèl 141 (1,686)
Palmarès
Transparent.png Ewopeyen Anba-20s
Ajan Rep. Czech 2004
→ Senbòl la endike yon transfè prè.
Estatistik mete ajou nan 30 jen 2020

Lior Eliyahu nan lang ebre : ליאור אליהו ? ( Tel Aviv , 9 septanm 1985 ), se yon jwè baskètbòl Izraelyen .

206 cm wotè , jwe tankou yon zèl .

Karyè

An 2007 li te rele pou chanpyona Ewopeyen yo nan Espay ak ekip nasyonal la nan pèp Izrayèl la .

Palmarès

Eskwadwon

Saski Baskonia: 2009-10
Maccabi Tel Aviv: 2006-07 , 2008-09 , 2010-11 , 2011-12
Hap. Jerizalèm: 2014-15 , 2016-17
Maccabi Tel Aviv: 2010-11 , 2011-12 , 2012-13
Hapoel lavil Jerizalèm: 2018-19
Maccabi Tel Aviv: 2007 , 2010 , 2011 , 2012
Hapoel lavil Jerizalèm: 2014 , 2016
Maccabi Tel Aviv: 2011-12

Endividyèl

Maccabi Tel Aviv: 2011
Maccabi Tel Aviv: 2011-12
Hapoel lavil Jerizalèm: 2014-15

Lòt pwojè

Lyen ekstèn