Lee Johnson (jwè baskètbòl 1957)

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Lee Johnson
Nasyonalite Etazini Etazini
Wotè 211 cm
Pwa 93 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Gwo / sant pi devan
Revokasyon karyè 1993
Karyè
Jèn
South Lekòl Segondè
1975-1976 McCook Community College
1976-1977 Montana Grizzlies
1977-1979 ETSU Lyon
Ekip klib yo
1979-1980 AMG Seb. Rieti 26
1980 Houston wòkèt 10
1980 Detroit Pistons 2
1980-1981 Rochester Zeniths
1981-1984 Naples Basketball 80
1984-1987 Maccabi Tel Aviv
1987-1988 Libertas Livorno 30
1988-1989 RC de Frans 29
1989-1993 Olympique Antibes 36+
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Lee Willie Johnson ( Plumerville , , 16 jen 1957 ) se yon ansyen Ameriken jwè baskètbòl , pwofesyonèl nan NBA a , nan peyi Itali , pèp Izrayèl la ak Lafrans .

Palmarès

Eskwadwon

Maccabi Tel Aviv: 1984-1985 , 1985-1986 , 1986-1987
Olympique d'Antibes: 1990-1991
Maccabi Tel Aviv: 1984-1985 , 1985-1986 , 1986-1987
Sebastiani Rieti: 1979-1980

Endividyèl

  • CBA Rookie pou Ane a (1981)
  • CBA faz eliminatwa MVP (1981)
  • Tout-CBA Premye Ekip (1981)
  • Pi bon bouchon CBA (1981)

Lyen ekstèn