Košarkaški klub Zadar

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
KK Zadar
Basketball Basketball pictogram.svg
Rèy chanpyon kwoasyen Reliant Croatian chanpyon
Detantè Cup kwoasyen Croatian Cup detantè
Logo KK Zadar.png
Mak distenktif
Ras inifòm
Twous kò thinsidesonwhite.png
Kò baskètbòl kit.png
Twous kout.png
Kit shorts.svg
Lakay
Twous kò thinwhitesides.png
Kò baskètbòl kit.png
Twous kout.png
Kit shorts.svg
Transfè
Koulè sosyal 600px karo ble HEX-0000CC White.svg Blan ak ble
Done konpayi an
Vil Zara
Peyi Kwoasi Kwoasi
Konfederasyon FIBA Ewòp
Federasyon HKS
Chanpyona A1 Liga
Fondasyon 1945
Non KK Zadar
(1945-)
Prezidan Kwoasi Ivan Mijolović
Antrenè Kwoasi Ivan Perinčić
Plant Krešimir Ćosić Hall
(9,000 plas)
Sit wèb www.kkzadar.net
Palmarès
Tit nasyonal yo 6 YUBA Liga
3 A1 Liga
Tas Nasyonal 1 tas Yougoslavi
7 Tas Croatian
Lòt tit 1 Lig Adriyatik

KK Zadar se yon ekip baskètbòl Croatian soti nan lavil la nan Zadar .

Istwa

Klib la te fonde nan 1945. Nan ane yo byen bonè te ekip la ankadre pa Enzo Sovitti , Đorđo Zdrilić , Vladimir Đurović [1], nan mitan lòt moun.

Klib la te rive nan Korac Cup semi-final yo nan 1982 ak 1986. pi siksè enpòtan Klib la a te sa elèv yo reyalize 2002-2003 ABA Liga a , bat Izrayelyen yo nan Macabí Tel-Aviv nan final la.

Istwa

Istwa nan Košarkaški klub Zadar
  • 1945 · Košarkaški kleub Zadar fonde an Zadar .
  • 1946 · 2nd nan YUBA Liga .
  • 1947 · 2nd nan YUBA Liga .
  • · 1ye 1949 nan chanpyona a kwoasyen, Green Arrow Up.svg monte nan liga YUBA .

  • 1950 · 7th nan YUBA Liga .
  • 1951 · 4yèm nan YUBA Liga .
  • 1955 · 2nd nan lig la-Croatian.
  • 1956 · 2nd nan chanpyona a Croatian.
  • · 1ye 1957 nan konsantrasyon an nan Slavonski Brod-Croatian chanpyona, ranport pwomosyon nan final Green Arrow Up.svg monte nan liga YUBA .
  • 1958 · 4yèm nan YUBA Liga .
  • 1959 · 5yèm nan YUBA Liga .

Trimès-final koup Ewopeyen an .
Chanpyon Cup semi- final yo .
Trimès-final koup Ewopeyen an .
Ranpòte Cup la nan Yougoslavi (1ye tit) .

Cup Winners 'Cup trimès-final yo.
Chanpyon Cup semi- final yo .
Trimès-final koup Ewopeyen an .
Final koup Yougoslavi a.
Cup Winners 'Cup trimès-final yo.

Korać Cup trimès-final yo.
Korać Cup semi-final yo .
Korać Cup semi-final yo .
Korać Cup trimès-final yo.
Premye tou Cup Korać la .
  • 1985-1986 · 2nd nan YUBA Liga , ranport jwe nan-off chanpyona, chanpyon nan Yougoslavi (6th tit).
Korać Cup trimès-final yo.
Chanpyon Cup semi- final yo .
Korać Cup semi-final yo .
Etap Gwoup Korać Cup la .

Korać Cup trimès-final yo.
4yèm nan koup la kwoasyen.
Korać Cup trimès-final yo.
Final koup kwoasyen an.
Wonn nan 16 nan koup la Ewopeyen an .
4yèm nan koup la kwoasyen.
Koup Eropeyen an kar de final.
Wonn nan 16 nan koup la kwoasyen.
4yèm nan koup la kwoasyen.
Premye tou koup kwoasyen an.
Etap Gwoup Korać Cup la .
Ranpòte Croatian Cup la (1ye tit).
Semi final koup kwoasyen an.
Dezyèm tou Cup Ewopeyen an .
Ranpòte Cup la Croatian (2yèm tit).
Semifinal Cup Saporta a .

Sezon regilye nan Euroleague .
Final koup kwoasyen an.
Sezon regilye nan Euroleague .
Final koup kwoasyen an.
Sezon regilye nan Lig la Adriyatik .
Ranpòte Cup la Croatian (3yèm tit).
ULEB Cup trimès-final yo.
Ranpòte Lig la Adriyatik (1ye tit) .
ULEB Cup sezon regilye.
Final koup kwoasyen an.
Sezon regilye nan Lig la Adriyatik .
ULEB Cup sezon regilye.
Ranpòte koup la kwoasyen (4yèm tit) .
Trimès-final Lig la Adriyatik .
Ranpòte koup la kwoasyen (5yèm tit) .
Dezyèm faz nan FIBA EuroCup .
Trimès-final Lig la Adriyatik .
Ranpòte Cup la Croatian (6th tit).
Sezon regilye nan Lig la Adriyatik .
Semi final koup kwoasyen an.
ULEB Cup wonn nan 16.
Semi-final nan Lig la Adriyatik .
Semi final koup kwoasyen an.
Eurocup trimès-final yo.
Sezon regilye nan Lig la Adriyatik .
Eurocup sezon regilye.
Semi final koup kwoasyen an.
Sezon regilye nan Lig la Adriyatik .

Final koup kwoasyen an.
Dènye 16 nan EuroChallenge .
Sezon regilye nan Lig la Adriyatik .
Semi final koup kwoasyen an.
Semi final koup kwoasyen an.
Sezon regilye nan Lig la Adriyatik .
Semi final koup kwoasyen an.
Sezon regilye nan Lig la Adriyatik .
Final koup kwoasyen an.
Sezon regilye nan Lig la Adriyatik .
Final koup kwoasyen an.
Sezon regilye nan Lig la Adriyatik .
Semi final koup kwoasyen an.
Sezon regilye nan Lig la Adriyatik .
Semi final koup kwoasyen an.
Sezon regilye nan Lig la Adriyatik .
Trimès-final nan Adriyatik Super Cup la .
Semi final koup kwoasyen an.
Sezon regilye nan Lig la Adriyatik .
Ranpòte Cup la Croatian (7th tit).
Sezon regilye nan Lig la Adriyatik . [3]

Sezon regilye nan Lig la Adriyatik .

Lis 2021-2022

Mizajou, 29 jiyè 2021.

Nat. Wòl Spòtif Ane Alt. Pwa
1 Etazini GA Justin Carter 1987 193 91
4 Kwoasi P. Filip Paponja 2002 188
5 Kwoasi PG Antonio Jordano 1999 191 77
12 Kwoasi G. Duje Brala 2003 196 82
14 Kwoasi AG Ante Beljan 2003 202
17 Kwoasi AG Domagoj Vuković 1993 207
21 Sèbi AG Aleksandar Bursać 1995 205 93
22 Kwoasi P. Martin Junaković 1994 188 88
30 Kwoasi P. Dominik Mavra 1994 194 katrevendis de
Kwoasi AP Tomislav Buljan 2002 201
Bosni ak Erzegovin POU Dario Drežnjak 1998 204 84
Etazini G. Kevon Harris 1997 198 98
Sèbi C. Uroš Luković 1989 213 100

Anplwaye teknik

Antrenè: Kwoasi Ivan Perinčić
Asistan: Kwoasi Franko Sterle, Kwoasi Samir Žuža

Palmarès

Tit nasyonal yo

1965 , 1967 , 1967-68 , 1973-74 , 1974-75 , 1985-86
2004-05 , 2007-08 , 2020-21
1970
1998, 2000, 2003, 2005, 2006, 2007, 2020, 2021

Tit Ewopeyen an

2002-03

Jwè baskètbòl

Flèch-katab-categorize.svg Antre yo endividyèl yo ki nan lis nan a Kategori: KK Zadar jwè baskètbòl

Antrenè

Flèch-katab-categorize.svg Antre yo endividyèl yo ki nan lis nan a Kategori: Antrenè a KK Zadar

Remak

  1. ^ Košarka mog vremena igrala gade PR dodavanje u reket mwen PR realizaciju ispod Kosa Zadarski lis, pisé: Sinisa Klarica, 28.02.2011
  2. ^ Pozisyon nan klasman yo nan moman entèripsyon chanpyona a akòz gaye pandemi COVID-19 nan kwoasi
  3. ^ Chanpyona koupe, ak ekip la nan pozisyon 10yèm nan sezon an regilye, akòz ijans lan akòz COVID-19 pandemi sa-a

Lòt pwojè

Lyen ekstèn

Otorite kontwòl VIAF (EN) 305649165
Basketball Portal Basketball : Aksè nan antre Wikipedia ki gen rapò ak baskètbòl