Katrina McClain

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Katrina McClain
Katrina McClain nan 1985 Final Four.jpg
Katrina McClain (nan jersey wouj) nan aksyon nan 1985 Final Kat la
Nasyonalite Etazini Etazini
Wotè 188 cm
Pwa 95 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Revokasyon karyè 1998
Hall nan t'ap nonmen non Naismith Hall nan rnome (2012)
Sal baskètbòl fanm nan rnome (2006)
Karyè
Jèn
Lekòl Segondè St. Andrews
1983-1987 Georgia L. Bulld.
Ekip klib yo
1987-1991 Kyoto petwòl
1992 Anacona Basketball
1993-1995 PB Godella
1995-1996 Galatasaray
1997-1998 Atlanta Glory 34
Nasyonal
1985-1996 Etazini Etazini
Palmarès
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Seoul 1988
Bwonz Barcelone 1992
Atlanta 1996
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Inyon Sovyetik 1986
Malezi 1990
Bwonz Ostrali 1994
Drapo PASO.svg Jwèt Pan Ameriken
Indianapolis 1987
Bwonz Lahavàn 1991
FISU Entènasyonal Inivèsite Sport Federation.svg Inivèsya
Ajan Kobe 1985
Logo fiksyon pou Goodwill Games.svg Jwèt bòn volonte
Moskou 1986
Seattle 1990
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Felicia Katrina McClain, konjige Johnson ( Charleston , 19 septanm 1965 ), se yon ansyen jwè baskètbòl ameriken .

Li te yon manm nan Naismith Memorial baskètbòl Hall nan rnome depi 2012 ak Fanm baskètbòl Hall nan rnome depi 2006.

Lòt pwojè

Lyen ekstèn