José Barea

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
José Barea
20140101 JJ Barea (2) .JPG
Barea driblé ak chemiz Minnesota Timberwolves an 2014
Nasyonalite Pòtoriko Pòtoriko
Wotè 178 cm
Pwa 82 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Playmaker
Eskwadwon Cang. de Santurce
Karyè
Jèn
Lekòl kretyen Miami
2002-2006 Nòdès. Huskies
Ekip klib yo
2001-2002 Indios Mayagüez 27 (66)
2006 Cang. de Santurce 9 (94)
2006-2011 Dallas Mavericks 315 (2.251)
2007 Avyatè Fort Worth 8 (218)
2011-2014 Minnesota T'wolves 194 (1.957)
2014-2020 Dallas Mavericks 322 (3,207)
2021 Etidyan 18 (227)
2021- Cang. de Santurce
Nasyonal
2003 Pòtoriko Puerto Rico U-19
2005 Pòtoriko Puerto Rico U-21
2007- Pòtoriko Pòtoriko
Antrenè karyè
2017 Indios Mayagüez
Palmarès
Transparent.png Chanpyona Ameriken an
Bwonz Etazini 2007
Ajan Venezyela 2013
Transparent.png Chanpyona Amerik Santral
Meksik 2008
Repiblik Dominikèn 2010
Ajan Pòtoriko 2012
Ajan Meksik 2014
Panama 2016
Drapo PASO.svg Jwèt Pan Ameriken
Ajan Rio de Janeiro 2007
Guadalajara 2011
→ Senbòl la endike yon transfè prè.
Estatistik mete ajou 27 jen 2021

Jose Juan "JJ" Barea Mora ( Mayagüez , 26 jen 1984 ) se yon jwè baskètbòl ak antrenè baskètbòl Pòtoriken .

Karyè

Nan 2011 li te dezyèm Pòtoriken an nan istwa, apre Butch Lee nan 1980 , pou pou genyen bag la NBA .

Palmarès

Dallas Mavericks: 2011

Lòt pwojè

Lyen ekstèn