Jean-Jacques da Conceição

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Jean-Jacques da Conceição
Nasyonalite Angola Angola
Wotè 202 cm
Pwa 100 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Zèl
Revokasyon karyè 2003
Hall nan t'ap nonmen non FIBA Hall nan rnome (2013)
Karyè
Ekip klib yo
1982-1988 Primeiro de Out
1988-1996 Benfica
1996-1999 CSP Limoges
1999-2000 Wonm rezen chèch 31
2000-2003 Atik CP
Nasyonal
1986-2003 Angola Angola
Palmarès
Lafrik (pwojeksyon òtografik) .svg Chanpyona Afriken yo
Angola 1989
Peyi Lejip 1992
Kenya 1993
Aljeri 1995
Bwonz Senegal 1997
Angola 1999
Mawòk 2001
Peyi Lejip 2003
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Jean-Jacques Nzadi da Conceição ( Kinshasa , 3 avril 1964 ) se yon ansyen jwè baskèt Angola .

Palmarès

Benfica: 1992, 1993, 1994, 1995, 1996
Atik Lisbon: 2001, 2002

Lyen ekstèn