Jan Stirling

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Jan Stirling
Nasyonalite Ostrali Ostrali
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Antrenè
Revokasyon karyè 1991 - jwè
Hall nan t'ap nonmen non FIBA Hall nan rnome (2015)
Karyè
Nasyonal
1975 Ostrali Ostrali
Antrenè karyè
Adelaide Zeklè
2002-2008 Ostrali Ostrali
Palmarès
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Ajan Atèn 2004
Ajan Beijing 2008
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Bwonz Lachin 2002
Brezil 2006
Transparent.png Chanpyona Oseyan
Ostrali 2003
New Zeland 2005
New Zeland 2007
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Janvye Graham, marye ak Stirling ( Adelaide , 20 July 1955 ), se yon Ostralyen ansyen jwè baskètbòl ak baskètbòl antrenè .

Karyè

Avèk Ostrali li te jwe nan chanpyona mondyal 1975 la , ki fè nòt 7 pwen nan 5 jwèt.

Kòm yon antrenè li te mennen Ostrali nan viktwa nan chanpyona mondyal 2006 la . Li te genyen tou de meday Olympic an ajan ( Atèn 2004 ak Beijing 2008 ) ak yon meday an kwiv mondyal ( 2002 ).

Lyen ekstèn