Ivo Daneu

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Ivo Daneu
Ivo Daneu (1) .jpg
Daneu (agoch) nan aksyon
Nasyonalite Yougoslavi Yougoslavi
Wotè 188 cm
Pwa 80 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Antrenè (ansyen gad pwen)
Revokasyon karyè 1970 - jwè
1976 - antrenè
Hall nan t'ap nonmen non FIBA Hall nan rnome (2007)
Karyè
Ekip klib yo
1949-1956 Maribor
1956-1970 AŠK Ljubljana
Nasyonal
1956-1970 Yougoslavi Yougoslavi
Antrenè karyè
1970-1971 AŠK Ljubljana
1976 Rudar Trbovlje
Palmarès
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Ajan Vil Meksiko 1968
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Ajan Brezil 1963
Ajan Irigwe 1967
Yougoslavi 1970
Wikiprojè Ewòp (ti) .svg Ewopeyen yo
Ajan Yougoslavi 1961
Bwonz Polòy 1963
Ajan Inyon Sovyetik 1965
Ajan Itali 1969
Meday lò mediterranean.svg Jwèt Mediterane
Beyrouth 1959
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Ivo Daneu ( Maribor , 6 Oktòb 1937 ) se yon ansyen jwè baskètbòl Yougoslavi ak antrenè baskètbòl .

Palmarès

Jwè

AŠK Ljubljana: 1957 , 1959 , 1961 , 1962 , 1966 , 1969-70

Lòt pwojè

Lyen ekstèn

Otorite kontwòl VIAF (EN) 308 694 902 · ISNI (EN) 0000 0004 3429 9602 · LCCN (EN) n2014041413 · GND (DE) 1050973119 · WorldCat Identities (EN)lccn-n2014041413