Hortência de Fátima Marcari

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Hortência
Hortensiamarcari29122006.jpg
Hortência Marcari
Nasyonalite Brezil Brezil
Wotè 174 cm
Pwa 60 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Revokasyon karyè 1996
Hall nan t'ap nonmen non Naismith Hall nan rnome (2005)
FIBA Hall nan rnome (2007)
Sal baskètbòl fanm nan rnome (2002)
Karyè
Ekip klib yo
1990-1991 Trogylos Priolo 9 (298)
Nasyonal
1977-1996 Brezil Brezil
Palmarès
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Ajan Atlanta 1996
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Ostrali 1994
Transparent.png Chanpyona Ameriken an
Ajan Brezil 1989
Ajan Brezil 1993
Transparent.png Chanpyona Sid Ameriken
Ajan Perou 1977
Bolivi 1978
Perou 1981
Brezil 1986
Chili 1989
Drapo PASO.svg Jwèt Pan Ameriken
Bwonz Karakas 1983
Ajan Indianapolis 1987
Lahavàn 1991
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Hortência Maria de Fátima Marcari Oliva ( Potirendaba , 23 septanm 1959 ) se yon ansyen jwè baskètbòl brezilyen an .

Karyè

Li te genyen an ajan nan Atlanta Olympics 1996 yo, lò nan chanpyona mondyal Ostrali 1994 yo, an lò nan jwèt Avan Panameriken an 1991, an ajan nan jwèt Indianapolis Panameriken 1987 yo ak an kwiv nan Caracas 1983.

  • São Caetano Esporte Clube, São Paulo
  • Associação Prudentina de Esportes Atléticos, Prezidan Prudente
  • Clube Atlético Minercal, São Paulo
  • Clube Atlético Constecca / Sedox, São Paulo
  • Associação Atlética Ponte Preta, São Paulo
  • ADC Seara, São Paulo

Lyen ekstèn