Hapoel Tel Aviv BC

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Hapoel Tel Aviv BC
Basketball Basketball pictogram.svg
Mak distenktif
Ras inifòm
Twous body.png
Kò baskètbòl kit.png
Twous kout.png
Kit shorts.svg
Lakay
Twous body.png
Kò baskètbòl kit.png
Twous kout.png
Kit shorts.svg
Transfè
Koulè sosyal 600px wouj ak blan ak inverse star.png Wouj ak blan
Done konpayi an
Vil Tel Aviv
Peyi Izrayèl Izrayèl
Konfederasyon FIBA Ewòp
Federasyon IBBA
Chanpyona Ligat ha'Al
Fondasyon 1935
Non Hapoel Tel Aviv BC
(1935 - prezan)
Antrenè Izrayèl Danny Franco
Plant Kondwi nan tèren
(3.504 plas)
Sit wèb www.hapoeluta.com/
Palmarès
Tit nasyonal yo 5 Ligat ha'Al
1 Liga Leumit
Tas Nasyonal 4 tas pèp Izrayèl la

Hapoel Tel Aviv BC se yon klib baskètbòl , yon pati nan klib espò Hapoel Tel Aviv , ki baze nan Tel Aviv , pèp Izrayèl la . Te fonde an 1935, an 2006 li te rekòmanse nan lig ki pi ba nan lig Izraelyen an akòz pwoblèm finansye grav.

Jwe alimèt lakay ou nan Drive-In Arena a ki gen yon kapasite de 3,504 espektatè.

Istwa

Chronicle nan Hapoel Tel Aviv la
  • 1935 · Seksyon baskètbòl Hapoel Tel Aviv la fèt .

Final Cup Izrayèl la .
Semifinal Cup Izrayèl la .

Trimès-final koup Ewopeyen an .
Semifinal Cup Izrayèl la .
Ranpòte koup Izraelyen an (1ye tit) .
Wonn nan 16 nan koup la Ewopeyen an .
Final Cup Izrayèl la .
Final Cup Izrayèl la .
Final Cup Izrayèl la .
Final Cup Izrayèl la .
Wonn nan 16 nan koup la Ewopeyen an .
Wonn nan 16 nan koup la Ewopeyen an .
Wonn nan 16 nan Cup gayan Cup la .
Ranpòte koup Izraelyen an (2èm tit) .
Premye tou Cup ganyan Cup yo .
Final Cup Izrayèl la .
Wonn nan 16 nan koup la Ewopeyen an .

Cup Winners 'Cup trimès-final yo.
Semifinal Cup Izrayèl la .
Semifinal Cup Izrayèl la .
Premye tou koup Izraelyen an .
Premye tou Cup Korać la .
Koup Izraelyen an kar de final.
Final Cup Izrayèl la .
Korać Cup trimès-final yo.
Final Cup Izrayèl la .
Korać Cup trimès-final yo.
Final Cup Izrayèl la .
Premye tou Cup ganyan Cup yo .
Premye tou Cup ganyan Cup yo .
Semifinal Cup Izrayèl la .
Semifinal Cup Izrayèl la .
Korać Cup semi-final yo .

Korać Cup trimès-final yo.
Semifinal Cup Izrayèl la .
Premye tou Cup Korać la .
Semifinal Cup Izrayèl la .
Final Cup Izrayèl la .
Premye tou Cup Korać la .
Ranpòte koup Izraelyen an (3èm tit) .
Premye tou Cup ganyan Cup yo .
Wonn nan 16 nan tas la Izraelyen yo .
Cup Winners 'Cup trimès-final yo.
Korać Cup trimès-final yo.
Semifinal Cup Izrayèl la .
Premye tou Cup Korać la .
Koup Izraelyen an kar de final.
Koup Izraelyen an kar de final.
Korać Cup semi-final yo .
Korać Cup trimès-final yo.
Semifinal Cup Izrayèl la .
Premye tou Cup Korać la .
Semifinal Cup Izrayèl la .

Etap Gwoup Korać Cup la .
Koup Izraelyen an kar de final.
Etap Gwoup Korać Cup la .
Koup Izraelyen an kar de final.
Ranpòte koup Izraelyen an (4èm tit) .
Wonn nan 32 nan koup la Ewopeyen an .
Final Cup Izrayèl la .
Premye tou koup Ewopeyen an .
Koup Izraelyen an kar de final.
Wonn nan 32 nan koup la Ewopeyen an .
Koup Eropeyen an kar de final.
Premye tou Cup Korać la .
Wonn nan 16 nan tas la Izraelyen yo .
Wonn nan 16 nan tas la Izraelyen yo .
  • 1997-1998 · 1ye nan Liga Leumit B, Green Arrow Up.svg monte nan Liga Leumit .
Semifinal Cup Izrayèl la .
Koup Izraelyen an kar de final.
  • · 1999-2000 nan Liga Leumit B.
Wonn nan 16 nan tas la Izraelyen yo .

  • 2000-2001 · 3yèm nan Liga Leumit.
Premye tou koup Izraelyen an .
  • 2001-2002 · 1ye nan Liga Leumit, Green Arrow Up.svg monte nan Ligat ha'Al .
Koup Izraelyen an kar de final.
Sezon regilye nan Lig la NEBL .
Semifinal Cup Izrayèl la .
FIBA Europe Champions Cup trimès-final yo.
Semifinal Cup Izrayèl la .
3yèm nan Lig la Ewòp FIBA .
Koup Izraelyen an kar de final.
Wonn nan 16 nan FIBA Ewòp Lig .
Koup Izraelyen an kar de final.
Premye tou FIBA EuroCup .
  • 2006-2007 · 14yèm nan Liga Leumit la, Red Arrow Down.svg rlege nan Liga Artzit, Cloud aksyon cancel.png pa enskri pou sezon sa a.
Wonn nan 16 nan tas la Izraelyen yo .
  • 2007 · Arrow Blue Up 001.svg Admèt nan Liga Bet .
  • 2007-2008 · 1ye nan Liga Bet, Green Arrow Up.svg monte nan Liga Alef .
  • 2008-2009 · 1ye nan Liga Alef, Green Arrow Up.svg monte nan Liga Artzit .
  • 2009-2010 · 1er Liga Artzit, Green Arrow Up.svg monte nan Liga Leumit .

  • 2010-2011 · 1ye nan Liga Leumit , pwomosyon jwe-off final la.
Semifinal Cup Izrayèl la .
  • 2011-2012 · 1ye nan Liga Leumit , te genyen pwomosyon nan play-off, Green Arrow Up.svg monte nan Ligat ha'Al .
Isarel Cup trimès-final yo.
Semifinal Lig Balkan an .
Wonn nan 16 nan tas la Izraelyen yo .
  • 2013-2014 · 4yèm nan Ligat ha'Al , 4yèm nan play-off poule, trimès-final nan chanpyona jwe-off yo.
Lig Cup trimès-final yo.
Semifinal Cup Izrayèl la .
Lig Cup semi- final yo .
Isarel Cup trimès-final yo.
Lig Cup semi- final yo .
Wonn nan 16 nan tas la Izraelyen yo .
Lig Cup trimès-final yo.
Wonn nan 16 nan Isarel Cup la .
Lig Cup trimès-final yo.
Koup Izraelyen an kar de final.
Premye tou Lig chanpyon an .
Semifinal Cup Izrayèl la .
  • 2019-2020 · 7ª nan Ligat ha , 4yèm nan Gwoup B, trimès-final plak pwotèj play-off la.
Lig Cup trimès-final yo.
Wonn nan 16 nan tas la Izraelyen yo .

Premye tou Lig chanpyon an .
Dezyèm tou Lig la Balkan .
Koup Izraelyen an kar de final.

Palmarès

Tit nasyonal yo

1959-1960 , 1960-1961 , 1964-1965 , 1965-1966 , 1968-1969
1961-1962 , 1968-1969 , 1983-1984 , 1992-1993
2011-2012

Lis 2021-2022

Mizajou 22 Out 2021.

Nat. Wòl Spòtif Ane Alt. Pwa
1 Etazini G. JP Tokoto 1992 198 91
6 Izrayèl P. Gil Beni 1998 180 79
8 Izrayèl AP Lotan Amsalem 2001 200
10 Izrayèl Almay G. Bar Timò 1992 190 85
13 Etazini G. James Young 1995 198 98
18 Izrayèl G. Raz Adan 1999 191
20 Izrayèl C. Idan Zalmanson 1995 206 113
23 Izrayèl P. Ofek Gol 2003 182
69 Etazini G. J'Covan Brown 1990 188 katrevendis de
83 Syèd Izrayèl AG Jonatan Skjöldebrand 1983 204 100

Anplwaye teknik

Antrenè: Izrayèl Danny Franco
Asistan: Izrayèl Barak Lederer , Izrayèl Ido Levit

Jwè baskètbòl

Flèch-katab-categorize.svg Antre endividyèl yo ki nan lis nan Hapoel Tel Aviv BC Kategori: jwè baskètbòl yo

Antrenè

Flèch-katab-categorize.svg Antre yo endividyèl yo ki nan lis nan Kategori a: Antrenè nan Hapoel Tel Aviv BC

Lyen ekstèn

  • ( LI ) Sit ofisyèl , sou hapoeluta.com . Retriev 22 Me, 2011 (achiv soti nan orijinal la sou 29 Mas, 2014) .
Basketball Portal Basketball : Aksè nan antre Wikipedia ki gen rapò ak baskètbòl