Gustavo Ayón

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Gustavo Ayón
Gustavo Ayón 14 Real Madrid Baloncesto Euroleague 20171012 (1) (taye) .jpg
Ayón ak inifòm Real Madrid la
Nasyonalite Meksik Meksik
Espay Espay
Wotè 208 cm
Pwa 113 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Sant
Eskwadwon Astros de Jalisco
Karyè
Jèn
2003-2006 Inivèsite Puebla
Ekip klib yo
2006 Halcones Xalapa
2007 Vaqueros AP
2007-2008 Halcones Xalapa
2008 Dorados de PC
2008-2009 Halcones Xalapa
2009 Fuenlabrada 3 (4)
2009 Mas de Anzoátegui
2009 Illescas 5 (81)
2009-2010 Tenerife 27 (261)
2010-2011 Fuenlabrada 43 (516)
2011-2012 NON Hornets 54 (319)
2012-2013 Orlando majik 43 (153)
2013 Milwaukee dolar 12 (51)
2013-2014 Atlanta Hawks 26 (112)
2014-2019 reyèl Madrid 132 (1.083)
2019-2020 Zenit S. Petersburg 14 (160)
2020- Astros de Jalisco
Nasyonal
2007- MeksikMeksik
Palmarès
Transparent.png Chanpyona Ameriken an
Venezyela 2013
Transparent.png Chanpyona Amerik Santral
Meksik 2014
→ Senbòl la endike yon transfè prè.
Estatistik mete ajou 30 septanm 2020

Gustavo Alfonso Ayón Aguirre ( Tepic , 1 avril 1985 ) se yon jwè baskètbòl Meksiken ki gen sitwayènte Panyòl .

Palmarès

Real Madrid: 2014-2015 , 2015-16 , 2017-18 , 2018-19
Real Madrid: 2015 , 2016 , 2017
Real Madrid: 2014 , 2018
Real Madrid: 2014-15 , 2017-18
Real Madrid: 2015

Endividyèl

Real Madrid: 2015-16 , 2016-17
Real Madrid: 2016

Lòt pwojè

Lyen ekstèn