Dusan Ivkovic

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Dusan Ivkovic
Dusan Ivković.jpg
Dusan Ivkovic an 2010
Nasyonalite Yougoslavi Yougoslavi
drapo Yougoslavi
Sèbi ak Montenegwo Sèbi ak Montenegwo
Sèbi Sèbi
Wotè 188 cm
Pwa 90 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Sant
Antrenè
Revokasyon karyè 1968 - jwè
2016 - antrenè
Hall nan t'ap nonmen non FIBA Hall nan rnome (2017)
Karyè
Ekip klib yo
1958-1968 Radnički Bèlgrad
Nasyonal
1959-1967 Yougoslavi Yougoslavi
Antrenè karyè
1978-1980 Partizan Belgrad
1980-1982 Aris Tesalonik
1982-1987 Šibenik
1987-1990 Vojvodina Novi Sad
1988-1992 Yougoslavi Yougoslavi
1992-1995 Yougoslavi Yougoslavi
1991-1994 PAOK Thessaloniki
1994-1996 Paniōnios
1996-1999 Olympiakos
1999-2001 AEK Atèn
2002-2005 CSKA Moskou
2005-2007 Dynamo Moskou
2007-2013 Sèbi Sèbi
2010-2012 Olympiakos
2014-2016 Anadolu Efes
Palmarès
Yougoslavi Yougoslavi
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Ajan Seoul 1988
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Ajantin 1990
Wikiprojè Ewòp (ti) .svg Ewopeyen yo
Yougoslavi 1989
Itali 1991
Yougoslavi Yougoslavi
Wikiprojè Ewòp (ti) .svg Ewopeyen yo
Grès 1995
Sèbi Sèbi
Wikiprojè Ewòp (ti) .svg Ewopeyen yo
Ajan Polòy 2009
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Dusan Ivkovic nan Sèbi : Душан Ивковић ? ( Bèlgrad , 29 oktòb 1943 ), li se yon ansyen antrenè baskètbòl ak ansyen jwè baskètbòl Sèbi .

Palmarès

Tit nasyonal yo

Partizan Bèlgrad: 1978-1979
Partizan Bèlgrad: 1979
PAOK Thessaloniki: 1991-1992
Olympiakos Piraeus: 1996-1997 , 2011-2012
Olympiacos Piraeus: 1996-1997 , 2010-2011
AEK Atèn: 1999-2000 , 2000-2001
CSKA Moskou: 2002-2003 , 2003-2004 , 2004-2005
CSKA Moskou: 2004-2005
Anadolu Efes: 2014-2015
Anadolu Efes: 2015

Tit entènasyonal

Olympiacos Piraeus: lane 1996-97 , 2011-12
AEK Atèn: 1999-2000
Partizan Bèlgrad: 1978-79
PAOK Thessaloniki: 1993-94
Dynamo Moskou: 2005-06

Endividyèl

Olympiacos: 2011-12
Olympiakos: 2011-2012

Lòt pwojè

Lyen ekstèn