Doron Sheffer

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Doron Sheffer
Flickr - Biwo pou laprès Gouvènman (GPO) - Doron Sheffer.jpg
Doron Sheffer an 1993
Nasyonalite Izrayèl Izrayèl
Wotè 195 cm
Pwa 85 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Gad
Revokasyon karyè 2008
Karyè
Jèn
Hap. Galil Elyon
1993-1996 UConn Huskies
Ekip klib yo
1990-1993 Hap. Galil Elyon
1996-2000 Maccabi Tel Aviv
2002-2003 Maccabi Tel Aviv 19
2003-2005 H. Jerizalèm 22
2005-2006 Hapoel Tel Aviv 5
2007-2008 Hap. Galil Elyon 24
Nasyonal
1994 Izrayèl Izrayèl U-22
1991-2000 Izrayèl Izrayèl
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Doron Sheffer, nan lang ebre : דורון שפר ? ( Ramat Gan , 12 Mas 1972 ), se yon ansyen jwè baskètbòl Izraelyen .

Palmarès

Eskwadwon

Hapoel Galil Elyon: 1992-1993
Maccabi Tel Aviv: 1996-1997 , 1997-1998 , 1998-1999 , 1999-2000 , 2002-2003
Hapoel Galil Elyon: 1991-1992
Maccabi Tel Aviv: 1997-1998 , 1998-1999 , 1999-2000 , 2002-2003
Hapoel lavil Jerizalèm: 2003-2004

Endividyèl

  • BEC Freshman pou Ane a (1994)
  • MVP Ligat ha'Al (1993)
  • Pi bon jwè Izraelyen (1998, 2004)

Lòt pwojè

Lyen ekstèn

Otorite kontwòl VIAF (EN) 305 374 687 · ISNI (EN) 0000 0004 2013 7864 · LCCN (EN) no2013118904 · WorldCat Identities (EN) lccn-no2013118904