Denise Curry

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Denise Curry
Nasyonalite Etazini Etazini
Wotè 185 cm
Pwa 73 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Zèl
Antrenè
Revokasyon karyè 1987 - jwè
2009 - antrenè
Hall nan t'ap nonmen non Naismith Hall nan rnome (1997)
Sal baskètbòl fanm nan rnome (1999)
Karyè
Jèn
Davis Lekòl Segondè
1977-1981 UCLA Bruins
Ekip klib yo
1985-1987 Stade Francais
Nasyonal
1979-1984 Etazini Etazini
Antrenè karyè
1990-1996 Kalifòni. G. lous (vis)
1996-1997 San Jose Lasers (vis)
1997-2000 Fullerton titan
1999 Etazini Etazini (vis)
2003-2009 Long Beach 49ers (vis)
Palmarès
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Los Angeles 1984
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Kore di sid 1979
Ajan Brezil 1983
Drapo PASO.svg Jwèt Pan Ameriken
Ajan San Juan 1979
Karakas 1983
FISU Entènasyonal Inivèsite Sport Federation.svg Inivèsya
Ajan Bucarest 1981
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Denise Marie Curry ( Fort Benton , 22 Out 1959 ) se yon ansyen jwè baskètbòl ak antrenè baskètbòl ameriken .

Lyen ekstèn