Dawn Staley

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Dawn Staley
Dawn Staley nan Paradise Jam 2012.jpg
Dawn Staley nan 2012
Nasyonalite Etazini Etazini
Wotè 165 cm
Pwa 58 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Antrenè (ansyen gad pwen)
Eskwadwon SC Gamecocks
Etazini Etazini
Revokasyon karyè 2006 - jwè
Hall nan t'ap nonmen non Naismith Hall nan rnome (2013)
Fanm Basketball Hall nan rnome (2012)
Karyè
Jèn
Lekòl Murrell Dobbins
1988-1992 Virginia kavalye
Ekip klib yo
1994-1995 Tarbes
1996-1997 Richmond raj 40
1997-1998 Philadelphia raj 44
1999-2005 Charlotte pike 219
2005-2006 Houston komèt 44
Nasyonal
1991-2004 Etazini Etazini
Antrenè karyè
2000-2008 Chwèt tanp lan 172-80
2007 Etazini Etazini
2008 Etazini Etazini (vis)
2008- SC Gamecocks 305-98
2016-2018 Etazini Etazini (vis)
2018- Etazini Etazini
Palmarès
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Atlanta 1996
Sydney 2000
Atèn 2004
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Bwonz Ostrali 1994
Almay 1998
Lachin 2002
Espay 2018
Transparent.png Chanpyona Ameriken an
Brezil 1993
Puerto Rico 2019
Pòtoriko 2021
Drapo PASO.svg Jwèt Pan Ameriken
Rio de Janeiro 2007
FISU Entènasyonal Inivèsite Sport Federation.svg Inivèsya
Sheffield 1991
Logo fiksyon pou Goodwill Games.svg Jwèt bòn volonte
Saint Petersburg 1994
→ Senbòl la endike yon transfè prè.
Estatistik mete ajou nan 31 Mas 2020

Dawn Michelle Staley ( Philadelphia , 4 me 1970 ) se yon ansyen jwè baskètbòl ak antrenè baskètbòl ameriken , pwofesyonèl nan ABL ak WNBA .

Li te yon manm nan Naismith Memorial Basketball Hall la nan rnome depi 2013 kòm yon jwè. [1]

Prim ak rekonesans

Remak

  1. ^ (EN) Naismith Memorial Basketball Hall of Fame Anonse Gwoup 2013 , nan hoophall.com. Retriev 9 avril 2013 (achiv soti nan orijinal la sou 12 avril 2013) .

Lòt pwojè

Lyen ekstèn

Controllo di autorità VIAF ( EN ) 288144783040998480319 · LCCN ( EN ) no2015139196 · WorldCat Identities ( EN ) lccn-no2015139196