Cholet panyen

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Cholet panyen
Basketball Basketball pictogram.svg
Mak distenktif
Ras inifòm
Kò baskètbòl kit.png
Kò baskètbòl kit.png
Twous kout.png
Kit shorts.svg
Lakay
Kò baskètbòl kit.png
Kò baskètbòl kit.png
Twous kout.png
Kit shorts.svg
Transfè
Koulè sosyal 600px Wouj Blan HEX-EE3123 HEX-FFFFFF.svg Blan ak wouj
Done konpayi an
Vil Cholet
Peyi Lafrans Lafrans
Konfederasyon FIBA Ewòp
Federasyon FFBB
Chanpyona Lig Nasyonal de panyen-boul
Fondasyon 1975
Non Cholet panyen
(1975 - prezan)
Antrenè Lafrans Laurent Vila
Plant La Meilleraie
(5,191 plas)
Sit wèb www.cholet-basket.com
Palmarès
Tit nasyonal yo 1 Pro A
Tas Nasyonal 2 koup franse
1 Semaine des As
1 Match des chanpyon

Cholet Basket se yon klib baskètbòl ki baze nan Cholet , an Frans . Te fonde an 1975 , li jwe nan lig franse a .

Jwe jwèt lakay ou nan La Meilleraie , ki gen yon kapasite de 5,191 espektatè.

Istwa

Cholet istwa panyen an
  • 1975 · Fondasyon nan panyen an Cholet ak katye jeneral nan Cholet .

  • · 1981-1982 nan Nasyonal 3.
  • · 1982-1983 nan Nasyonal 3, Green Arrow Up.svg ankouraje nan Nasyonal 2 .
  • · 1983-1984 nan Nasyonal 2.
  • · 1984-1985 nan Nasyonal 2.
  • 1985-1986 · 1ye nan Nasyonal 2, Green Arrow Up.svg ankouraje nan Nasyonal 1 .
  • 1986-1987 · 5yèm nan gwoup B nan Nasyonal 1 , 3yèm nan Nasyonal 1B, premye tou nan chanpyona jwe-off.
  • 1987-1988 · 3yèm nan Nationale 1A , final nan Scudetto play-offs yo.
Final Tournoi des As.
Final Tournoi des As.
Cup Winners 'Cup trimès-final yo.
Korać Cup trimès-final yo.
Final Tournoi des As.

Cup Winners 'Cup semi- final yo .
Semi-final nan Tournoi des As la.
Korać Cup trimès-final yo.
Semi-final nan Tournoi des As la.
Koup Eropeyen an kar de final.
Final Tournoi des As.
  • 1993-1994 · 3yèm nan Pro A , trimès-final nan Scudetto play-offs yo.
Semifinal nan koup Ewopeyen an .
Etap Gwoup Korać Cup la .
Dezyèm tou Cup Korać la .
  • 1996-1997 · 6yèm nan Pro A , trimès-final nan Scudetto jwe-offs yo.
  • 1997-1998 · 3yèm nan Pro A , semi-final nan Scudetto play-offs yo.
Korać Cup semi-final yo .
Ranpòte koup franse a (1er tit) .
  • 1998-1999 · 3yèm nan Pro A , trimès-final nan Scudetto jwe-offs yo.
Saporta Cup wonn nan 16.
Ranpòte koup franse a (2èm tit) .
  • 1999-2000 · 4yèm nan Pro A , trimès-final nan Scudetto play-offs yo.
Dezyèm tou Cup Ewopeyen an .

Premye tou Cup Korać la .
  • 2001-2002 · 3yèm nan Pro A , semi-final nan Scudetto play-offs yo.
  • 2002-2003 · 5yèm nan Pro A , trimès-final nan Scudetto play-offs yo.
ULEB Cup sezon regilye.
Semifinals nan Semaine des As .
  • 2003-2004 · 4yèm nan Pro A , trimès-final nan Scudetto play-offs yo.
ULEB Cup sezon regilye.
  • 2004-2005 · 7th nan Pro A , premye tou nan Scudetto jwe-konpwomi yo.
ULEB Cup wonn nan 16.
Final koup la franse .
  • 2005-2006 · 8yèm nan Pro A , trimès-final nan Scudetto jwe-offs yo.
Premye tou FIBA EuroCup .
Trimès-final koup franse a .
  • 2006-2007 · 7th nan Pro A , trimès-final nan Scudetto play-offs yo.
Trimès-final koup franse a .
  • 2007-2008 · 8yèm nan Pro A , trimès-final nan Scudetto play-offs yo.
Sezon regilye nan FIBA EuroCup .
Te genyen Semaine des As la (1ye tit) .
Final koup la franse .
  • 2008-2009 · 9yèm nan Pro A , trimès-final nan Scudetto jwe-offs yo.
Premye tou preliminè Eurocup .
Wonn nan 16 nan Cup la franse .
EuroChallenge final la.
  • 2009-2010 · 1ye nan Pro A , ranpòte chanpyona play-off yo, chanpyon nan Lafrans (1ye tit) .
Wonn nan 32 nan Cup la franse .
Eurocup sezon regilye.
Semaine des As quarter-finals.

Ranpòte Match des chanpyon yo (1ye tit) .
Wonn nan 16 nan Cup la franse .
Sezon regilye nan Euroleague .
Semaine des As quarter-finals.
Premye tou preliminè Euroleague la .
Eurocup sezon regilye.
Semaine des As quarter-finals.
Koup franse semi- final yo .
Wonn nan 16 nan Cup la franse .
Eurocup sezon regilye.
Wonn nan 16 nan Cup la franse .
Dènye 16 nan EuroChallenge .
Wonn nan 32 nan Cup la franse .
Premye tou koup franse a .
Wonn nan 32 nan Cup la franse .
Twazyèm tou koup franse a .
Lidè Cup trimès-final yo.
Dezyèm tou koup franse a .
Twazyèm tou koup franse a .
Lidè Cup trimès-final yo.

Wonn nan 16 nan Cup la franse .
Lig chanpyon sezon regilye.

Lis 2021-2022

Mizajou 19 Out 2021.

Nat. Wòl Spòtif Ane Alt. Pwa Remak
5 Lafrans AG Yoan Makoundou 2000 206 99
18 Mali Lafrans AG Nianta Diarra 1993 203 99
Etazini P. Dominic Artis 1993 191 84
Lafrans P. Natan De Sousa 2003 191 78
Etazini Ongri P. Darrin Govens 1988 185 85
Etazini AP DJ Hogg 1996 206 98
Sid Soudan G. Peter Jok 1994 198 93
Lafrans PG Abdoulaye N'Doye 1998 201 93
Lafrans P. Hugo Robineau 2000 192 88
Lafrans C. Warren Woghiren 1998 210 103

Anplwaye teknik

Antrenè: Lafrans Laurent Vila
Asistan: Lafrans Gaëtan Cherbonnier , Lafrans Sylvain Delorme

Palmarès

2009-2010
1998, 1999
2008
2010

Final te jwe

2009 vs. Virtus Pallacanestro Bolòy

Jwè baskètbòl

Flèch-katab-categorize.svg Atik endividyèl yo ki nan lis nan kategori a: jwè baskètbòl nan panyen an Cholet

Antrenè

Flèch-katab-categorize.svg Atik endividyèl yo ki nan lis nan Kategori: Antrenè Cholet Panyen an

Remak

  1. ^ Pozisyon nan klasman yo nan moman entèripsyon chanpyona a akòz pwopagasyon pandemi COVID-19 an Frans

Lòt pwojè

Lyen ekstèn

Basketball Portal Basketball : Aksè nan antre Wikipedia ki gen rapò ak baskètbòl