Cazzie Russell

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Cazzie Russell
Cazzie Russell MVP (koupe) .png
Russell resevwa prim lan Big Dis Konferans MVP
Nasyonalite Etazini Etazini
Wotè 196 cm
Pwa 99 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Antrenè
(ansyen gad / ti pi devan )
Revokasyon karyè 1985 - jwè
Karyè
Jèn
Carver lekòl segondè
1962-1966 Michigan Wolver.
Ekip klib yo
1966 Detroit Ford mustang
1966-1971 NY Knicks 344 (4.584)
1971-1974 GS gèrye 241 (4.631)
1974-1977 LA Lakers 196 (2.847)
1977-1978 Chicago Bulls 36 (315)
1978-1979 Great Falls syèl
1980-1981 Filadèlfi Kings 37
1982-1983 Lancaster Zeklè
1984-1985 Lancaster Zeklè
Antrenè karyè
1979 Great Falls syèl
1981-1985 Lancaster Zeklè 116-66
1985 NJ Jammers 18-7
1986-1988 Wyoming Wildcat. 44-58
1988-1990 Atlanta Hawks (vis)
1990-1991 Gr Rapids Hoops 24-25
1991-1992 MM Great Lakers 42-22
1992-1994 Columbus Horizon
1994-1996 Lekòl Segondè Centennial
1996-2009 Savannah CAD 197-162
2014-2017 Pirat Armstrong (vis)
→ Senbòl la endike yon transfè prè.
Estatistik mete ajou a 30 avril 2017

Cazzie Russell Lee ( Chicago , 7 jen 1944 ) se yon ansyen jwè baskètbòl ak antrenè baskètbòl US , pwofesyonèl nan NBA a .

Palmarès

Jwè

  • NCAA AP jwè pou Ane a (1966)
  • 2 fwa NCAA AP Tout-Amerik Premye Ekip (1965, 1966)
  • NCAA AP tout-Amerik Dezyèm Ekip (1964)
  • AAU chanpyon (1966)
  • NBA FINAL CHAMP.png Chanpyona NBA : 1
New York Knicks: 1970

Antrenè

  • CBA chanpyon ( 1982 )
  • Antrenè CBA pou Ane a (1982)

Lòt pwojè

Lyen ekstèn