Brad Leaf

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Brad Leaf
Nasyonalite Etazini Etazini
Izrayèl Izrayèl
Wotè 196 cm
Pwa 88 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Gad
Revokasyon karyè 1998
Karyè
Jèn
1978-1982 Evansville P. Aces
Ekip klib yo
1982-1995 Hap. Galil Elyon
1995-1998 Maccabi Tel Aviv
Nasyonal
1993-1995 Izrayèl Izrayèl
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Jay Bradley "Brad" Leaf nan lang ebre : ברד ליף ? ( Indianapolis , 17 me 1961 ), se yon ansyen Ameriken natiralize jwè baskètbòl Izraelyen an .

Li se papa TJ Leaf .

Karyè

Li te chwazi pa Pacers Indiana yo sou setyèm tou 1982 Draft NBA a (146yèm chwazi an jeneral), men li pa janm jwe nan NBA .

Avèk pèp Izrayèl la li te patisipe nan chanpyona Ewopeyen an 1995 .

Palmarès

Eskwadwon

Hapoel Galil Elyon: 1992-93
Maccabi Tel Aviv: 1995-96 , 1996-97 , 1997-98
Hapoel Galil Elyon: 1987-88 , 1991-92
Maccabi Tel Aviv: 1997-98

Endividyèl

Hapoel Galil Elyon: 1989-90

Lyen ekstèn