Bar Timò

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Bar Timò
Bar Timor (2) .JPG
Bar Timor nan 2015
Nasyonalite Izrayèl Izrayèl
Almay Almay
Wotè 190 cm
Pwa 85 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Gad
Eskwadwon Hapoel Tel Aviv
Karyè
Ekip klib yo
2009-2010 Hapoel Haifa
2010-2011 Hapoel Kiryat Tivon
2011-2013 Hapoel Tel Aviv
2013-2014 Alba Bèlen 4 (2)
2014-2020 H. Jerizalèm 178 (1.502)
2020- Hapoel Tel Aviv
Nasyonal
2008 Izrayèl Izrayèl U-16
2009-2010 Izrayèl Izrayèl U-18
2011-2012 Izrayèl Izrayèl U-20
2015- Izrayèl Izrayèl
→ Senbòl la endike yon transfè prè.
Estatistik mete ajou a 9 Out 2020

Bar Timor, nan lang ebre : בר טימור ? ( Haifa , 2 Mas 1992 ), se yon jwè baskètbòl Izraelyen ki gen sitwayènte Alman .

Palmarès

Hapoel lavil Jerizalèm: 2014-15 , 2016-17
Alba Bèlen: 2014
Hapoel lavil Jerizalèm: 2018-19 , 2019-20
Alba Bèlen: 2013
Hapoel lavil Jerizalèm: 2014 , 2016 , 2019

Lòt pwojè

Lyen ekstèn