Aulcie Perry

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Aulcie Perry
PikiWiki pèp Izrayèl la 11155 Evènman nan pèp Izrayèl la.JPG
Perry (dezyèm soti nan dwa) nan 1978-79
Nasyonalite Etazini Etazini
Izrayèl Izrayèl
Wotè 208 cm
Pwa 98 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Sant
Revokasyon karyè 1985
Karyè
Jèn
West Side Lekòl Segondè
1969-1970 Belknap College
1971-1973 BCC Wildcats
Ekip klib yo
1974-1975 Virginia Squires 21
1975-1976 Allentown avyon
1976-1985 Maccabi Tel Aviv
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Aulcie Perry, nan lang ebre : אולסי פרי ? ( Newark , 3 Jiyè 1950 ), se yon ansyen Ameriken jwè baskètbòl ki moun ki natiralize nan pèp Izrayèl la epi li se yon ABA pwofesyonèl.

Karyè

Boston Celtics te chwazi li kòm yon chwa adisyonèl nan Draft NBA 1974 la .

Palmarès

Eskwadwon

Maccabi Tel Aviv: 1976-77 , 1977-78 , 1978-79 , 1979-80 , 1980-81 , 1981-82 , 1982-83 , 1983-84 , 1984-85
Maccabi Tel Aviv: 1976-77 , 1977-78 , 1978-79 , 1979-80 , 1980-81 , 1981-82 , 1982-83 , 1984-85
Maccabi Tel Aviv: 1976-77 , 1980-81
Maccabi Tel Aviv: 1980

Endividyèl

  • EBA rookie pou Ane a ( 1975 )

Lòt pwojè

Lyen ekstèn