Antonio Díaz-Miguel

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Antonio Díaz-Miguel
Antonio Díaz Miguel.jpg
Antonio Díaz-Miguel nan 1997
Nasyonalite Espay Espay
Wotè 186 cm
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Zèl
Antrenè
Revokasyon karyè 1963 - jwè
1997 - antrenè
Hall nan t'ap nonmen non Naismith Hall nan rnome (1997)
FIBA Hall nan rnome (2007)
Karyè
Jèn
1950-1952 Etidyan
Ekip klib yo
1953-1958 Etidyan
1958-1961 reyèl Madrid
1961-1963 Club Águilas Bilbao
Nasyonal
1952-1959 Espay Espay 27
Antrenè karyè
1963-1966 Club Águilas Bilbao
1965-1992 Espay Espay
1993 Pall. Cantù 5-11
1996-1997 Getafe pisin
Palmarès
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Ajan Los Angeles 1984
Wikiprojè Ewòp (ti) .svg Ewopeyen yo
Ajan Espay 1973
Ajan Lafrans 1983
Bwonz Itali 1991
Meday lò mediterranean.svg Jwèt Mediterane
Barcelone 1955
Ajan Beyrouth 1959
Ajan Laodicea 1987
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Antonio Díaz-Miguel Sanz ( Alcázar de San Juan , 6 jiyè 1933 - Madrid , 21 fevriye 2000 [1] ) se te yon jwè baskèt panyòl ak antrenè baskètbòl , yon manb nan Hall renome baskèt Memorial Naismith la depi 1997 kòm antrenè .

Palmarès

Jwè

Real Madrid: 1959-1960 , 1960-1961
Real Madrid: 1960 , 1961

Remak

Lyen ekstèn