Ann Meyers

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Ann Meyers
Ann Meyers Drysdale pa Gage Skidmore.jpg
Nasyonalite Etazini Etazini
Wotè 180 cm
Pwa 61 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Gad
Revokasyon karyè 1979
Hall nan t'ap nonmen non Naismith Hall nan rnome (1993)
FIBA Hall nan rnome (2007)
Sal baskètbòl fanm nan rnome (1999)
Karyè
Jèn
1974-1976 Sonora lekòl segondè
1976-1979 UCLA Bruins
Ekip klib yo
1978-1981 New Jersey Pyè presye
Nasyonal
1974-1979 Etazini Etazini
Palmarès
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Ajan Monreyal 1976
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Kore di sid 1979
Drapo PASO.svg Jwèt Pan Ameriken
Vil Meksiko 1975
Ajan San Juan 1979
FISU Entènasyonal Inivèsite Sport Federation.svg Inivèsya
Ajan Sofia 1977
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Elizabeth Ann Meyers Drysdale konjige ( San Diego , 26 mas 1955 ), se yon ansyen jwè baskètbòl , espò manadjè ak jounalis, US .

Karyè

180 cm tire gad palè , li se yon pati nan Naismith Memorial Hall la Basketball rnome ak Hall la FIBA nan rnome : li te genyen meday an ajan an 1976 Montreal olenpik yo .

Pami dosye li, se premye fanm ekip nasyonal ameriken an te rele lè li te toujou nan lekòl segondè ; premye moun ki resevwa yon bous espò nan UCLA ; premye a yo dwe rele moute pou ekip la tout-Amerik kat sezon youn apre lòt; premye a yo dwe antre nan Inivèsite Kalifòni Hall la t'ap nonmen non ; premye a nan odisyon pou ekip mesye Indiana Pacers National Basketball Association . Li te tou premye moun ki dwe tire nan Lig la Basketball Fanm , pa New Jersey Gems yo , nan 1978 .

Depi 1979, Meyers te dedye a jounalis, espò, fè yon kòmantatè pou evènman baskètbòl , softball , tenis , volebòl ak foutbòl ameriken . Soti nan 12 septanm 2006 li te vin manadjè jeneral nan Phoenix Mèki a ak vis prezidan nan Phoenix Suns yo .

Lyen ekstèn

Otorite kontwòl VIAF (EN) 233 251 380 · ISNI (EN) 0000 0003 6722 1652 · LCCN (EN) n2012017239 · WorldCat Identities (EN)lccn-n2012017239