Amaury Antônio Pasos

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Amaury
Nasyonalite Brezil Brezil
Wotè 191 cm
Pwa 90 kg
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Gwo / sant pi devan
Revokasyon karyè 1973
Hall nan t'ap nonmen non FIBA Hall nan rnome (2007)
Karyè
Ekip klib yo
1949-1961 Clube de Regatas Tietê
1962-1965 Sírio
1966-1973 Korentyen Paulista
Nasyonal
1954-1967 Brezil Brezil
Palmarès
Olympic flag.svg Jwèt Olympic
Bwonz Lavil Wòm 1960
Bwonz Tokyo 1964
Gnome-emblem-web.svg World Cup
Ajan Brezil 1954
Chili 1959
Brezil 1963
Bwonz Irigwe 1967
Transparent.png Chanpyona Ameriken an
Bwonz Irigwe 1997
Transparent.png Chanpyona Sid Ameriken
Chili 1958
Ajantin 1960
Brezil 1961
Perou 1963
Drapo PASO.svg Jwèt Pan Ameriken
Bwonz Mexico City 1955
Ajan San Paolo 1963
FISU Entènasyonal Inivèsite Sport Federation.svg Inivèsya
Porto Alegre 1963
→ Senbòl la endike yon transfè prè.

Amaury Antônio Pasos ( San Paolo , 11 Desanm 1935 ) se yon ansyen jwè baskètbòl brezilyen .

Lyen ekstèn