Arawon McCarthy

Soti nan Wikipedia, ansiklopedi gratis.
Ale nan navigasyon Ale nan rechèch
Arawon McCarthy
Nasyonalite Etazini Etazini
Basketball Basketball pictogram.svg
Wòl Antrenè
Eskwadwon Al-Ittihad Jeddah
Karyè
Antrenè karyè
1985-1987 HS Jozèf
1987-1988 Utah Utes (vis)
1988-1993 BBC Falco Gent
1993-1994 Castors Braine
1994-1995 Bayreuth
1995-1999 ToPo èlenki
1997-2001 Fenlann Fenlann
2001 Ostend
2003-2005 Würzburg
2005-2007 Tig Tübingen
2009 Liban Liban
2009-2010 Fujian Sturgeons
2010-2011 TBB Trier
2011-2012 Chen mawon Pepinster
2017-2018 Al-Ahli Manama
2018-2019 Al Shurtah
2020- Al-Ittihad Jeddah
→ Senbòl la endike yon transfè prè.
Estatistik mete ajou nan 30 jen 2020

Arawon McCarthy ( 24 novanm, 1961 ) se yon Ameriken antrenè baskètbòl .

Palmarès

Eskwadwon

ToPo èlenki: 1995-1996 , 1996-1997 , 1997-1998
  • Chanpyon Bèlj (2001)
  • Cup Bèlj (1992, 2001)
  • Roundel nan Finland.svg Cup Finnish : 2
ToPo èlenki: 1996, 1997

Endividyèl

ToPo èlenki: 1996-1997

Lyen ekstèn